На центральній площі міста проведуть акцію до Дня боротьби зі СНІДом

Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує усіх бажаючих долучитися до соціальної акції, приуроченій до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Акція відбудеться 1 грудня о 15.00 на центральній площі міста.


E-health запроваджуватимуть поетапно

Кожен етап медичної реформи супроводжуватиметься впровадженням окремих компонентів електронної системи охорони здоров’я, процеси будуть синхронізовані, щоб суспільство якнайшвидше відчуло результати. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк за підсумками підписання меморандуму щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної електронної системи охорони здоров’я між МОЗ України та представниками громадських організацій, медичний та […]


Пам’ять про загиблих під час Голодоморів вшанували у Смілянському коледжі харчових технологій

26 листопада 2016 року. Пройшло 83 роки з моменту натрагічнішої сторінки в історії людства – Голодомору в Україні 32-33 років. Двадцять перше століття, в аудиторії Смілянського коледжу харчових технологій сидять правнуки покоління, яке пережило страшний Голодомор, але в більшості своїй юнаки і дівчата про страшні події знають не з розповідей близьких і рідних, а зі […]


Програма “Тясмин”. Випуск від 28.11.2016р. (відео)


Сміляни сплатили до бюджету за єдиним податком більше 90 мільйонів гривень

Про це зазначив під час брифінгу Костянтин Синьогуб – начальник Смілянської ОДПІ. Надходження від фізичних осіб склали – понад 45 054,51 тис. грн., що на 16 168,9 тис. грн. більше ніж минулого року; надходження від юридичних осіб склали –  понад 46 293,0 тис. грн., що на 21 800,2 тис. грн. більше ніж у 2015 році.


На Смілянщині з початку року зафіксовано 80 випадків крадіжки дротів (кабелів)

За останні два роки на території м. Сміли та Смілянського району значно зросли крадіжки дротів (кабелів). Лише з 2016 року і до теперішнього часу їх кількість становить більше 80, що спричиняє значної шкоди державним установам, а також незручності для громадян.


У Смілі вперше провели заняття з «протидії кіберзалякуванню»

З 21 по 26 листопада 2016 р. у м. Житомирі відбувся Міжнародний тренінг-курс «Закладинки»: протидія мові ненависті та дискримінації в молодіжній роботі через освіту з прав людини», який відвідав і представник Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, повідомляє сайт Смілянського ЦСССМ.