Залізничники Шевченківського регіону зійшлися у шашкових баталіях

Нещодавно відбулися змагання шашкістів, які проходять у рамках Спартакіадних стартів спортсменів-залізничників Шевченківського регіону. Улюблений для багатьох залізничників вид спорту зібрав на змагальній арені 29 представників виробничих підрозділів дирекції. Змагання згідно регламенту проходили по групах. В першій, до якої входять шевченківські і христинівські локомотивники


З 14 листопада в Україні стартує національний тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020 рр.) захід триватиме по 20 листопада. Впродовж тижня в Україні також пройдуть наукові та практичні конференції, круглі столи, профілактичні заходи та благодійні акції присвячені безпеці на дорогах, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.


У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів пройшов тиждень професії “Офіціант”

З метою розвитку творчої ініціативи та ділової активності учнів, формування інтересу до обраної професії, розуміння необхідності та престижності робітничих професій, з 07 по 11 листопада 2016 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» пройшов тиждень професії «Офіціант».


Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо самоправного використання землі у селі Ташлик Смілянського району

Загалом від обох сторін конфлікту до Смілянського відділу поліції надійшло близько 15 заяв щодо не правового використання земель села Ташлик з однієї сторони, та перешкоджання господарській діяльності з іншої. Про це повідомили у секторі комунікації ГУ НП в Черкаській області. Всі заяви зареєстровані, на кожне звернення громадян на місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції, керівництво […]


Відбувся конкурс-огляд на кращу студентську кімнату в Смілянському коледжі харчових технологій

В приміщенні гуртожитку Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ відбувся конкурс огляд на кращу кімнату.  Про це на своєму сайті повідомляє Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фахівці якого були у складі журі.  “Цього року вразило те, що діти роблять багато ручної роботи для кімнат, а хлопці мають патріотичну символіку”, зазначили перевіряючі.


Заступник очільника області перевірив ремонт на автодорозі Черкаси – Сміла

Ремонт правого проїзду автошляху Н-16 від Черкас до Сміли продовжується. Хід робіт на цій ділянці сьогодні проінспектував заступник голови – керівник апарату Сергій Овчаренко. На відфрезеровані ділянки автодороги нині продовжують укладати двадцятисантиметровий шар бетонної суміші. Щодня підрядник використовує до 1,3 тисяч тонн цього матеріалу. Згодом, за сприятливої погоди, покриватимуть асфальтом.


Незареєстрована податкова накладна у складі податкового кредиту

Смілянська податкова інформує, відповідно до п. 198.6 ст. 198 Податкового кодексу України (ПКУ) суми податку, сплачені (нараховані) у зв’язку з придбанням товарів/послуг, зазначені в податкових накладних/розрахунках коригування до таких податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН) з порушенням терміну реєстрації, відносяться до податкового кредиту за звітний податковий період, в якому зареєстровано податкові накладні/розрахунки […]


Внаслідок негоди у Смілянському районі без електроенергії залишилася Велика Яблунівка

14 листопада внаслідок несприятливих погодних умов, сильного пориву вітру відбулось знеструмлення  села Велика Яблунівка, Смілянського району. Про це інформують в  управлінні ДСНС України в Черкаській області. Для відновлення електропостачання залучені аварійні бригади обленерго.


Графік відключення електроенергії по Смілі з 14 по 21 листопада

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію в зв’язку з плановими  ремонтними роботами у період з 14 по 21 листопада: • 14.11.16 р. – вул. І. Франка (1-24); вул. Ржевська 2. • 15.11.16 р. – вул. Менделєєва (1-55; 2-48); вул. Ломоносова (1-47; 2-36); вул. Чехова (1-45; 2-40);


Сьогодні прийом громадян у заступника міського голови Людмили Осейко

Згідно графіку прийому смілян сьогодні з 10.00 до 12.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.