Про вчителів Смілянщини написали у книзі, присвяченій учасникам АТО

Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації і Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників видали книгу «Шикувалися воїни світла» за матеріалами інтернет-проекту Ліги старшокласників. 100 сторінок містять розповіді про вчителів Черкащини, учасників АТО, які власним прикладом підтверджують слова національного гімну: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу…».


Спортивні досягнення смілянина Дмитра Комиза

Про спортивні досягнення Дмитра Комиза знають не лише на Смілянщині. Ще більшої поваги заслуговує хлопець ще й тому, що йому щодня, щохвилини доводиться долати недугу, та він ніколи не здається. Лише в цьому році побував на всеукраїнських турнірах з бочче в Білій Церкві, Одесі, де захищав спортивну честь Черкаської області. Успішний виступ на чемпіонаті області […]


За тиждень на Черкащині 49 учасників АТО отримали землю у власність

Черкаська область перебуває в лідерах із надання земельних ділянок учасникам АТО. Так, за тиждень із 28 жовтня до 4 листопада Головне управління Держгеокадастру в області надало у власність учасникам АТО 49 земельних ділянок. Більше цього разу надали лише у Вінницькій (61) і Харківській (60) областях. Усього протягом тижня в Україні передано у власність АТОвцям 388 […]


На Черкащину завітало середземноморське тепло

Завдяки циклонічному характеру погоди в атмосфері встановилися повітряні течії, які несуть до нашого краю Середземноморське повітря. І вже на сьогоднішній ранок температура повітря становила +10º – в останнє такі значення відмічалися на початку жовтня 2016, повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, передає прес-служба Черкаської ОДА.


Директора Смілянського дитбудинку відзначив Президент

Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання директору Смілянського дитячого будинку-інтернату Анатолію Богдану. Згідно указу Президента, з нагоди Дня працівника соціальної сфери Анатолію Богдану присвоїли почесне звання “Заслужений працівник соціальної сфери України”. Як йдеться у тексті указу, звання присвоєно за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм. […]


Смілянські каратисти – кращі з кращих на Кубку України

4-7 листопада в м. Кропивницькому, в центрі олімпійської підготовки, проходив Кубок України з традиційного карате. На змагання такого рівня приїхали помірятися силами спортсмени з різних регіонів. Смілянська команда складалася з вихованців ДЮСШ «Олімп» і СК «Спарта». На урочистму відкритті Ігорю Сергієнку було вручено Диплом майстерського ступеня – 4 дану, а Володимиру Сліпченку – 3 дану.


Крадіжки залізничного обладнання несуть смертельну загрозу

Останнім часом почастішали випадки розкрадання приладів залізничної автоматики, які регулюють рух поїздів, елементів залізничних колій, що створює реальні передумови до масштабних залізничним аварій і затримки потягів на маршруті руху, повідомляє сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.


9 листопада прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 9 листопада 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Отримання довідки про доходи єдинщиками

Смілянська ОДПІ повідомляє, що відповідно до статті 294 Податкового кодексу України (далі — ПКУ) податковим (звітним) періодом для платників єдиного податку першої, другої та четвертої груп є календарний рік. А звітним періодом для платників єдиного податку третьої групи є календарний квартал.


Графік планового відключення світла у Смілі цього тижня

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію в зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 07.11.16 р. – вул. Мічуріна, 24, вул. В. Чорновола, 24. 08.11.16 р. – вул. В. Стуса (2-34;1-23), пров. Волгоградський (2-24; 1-23), вул. Ю.Коробейника (7‑27;2а-38).