Збільшення удвічі мінімальної зарплати зменшить дефіцит Пенсійного фонду на 17 млрд грн

Підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень – перший крок до детінізації грошових виплат, – вважає Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Він розповів, що схиляється до регресивної шкали оподаткування, згідно з якою: чим більше ти легально отримуєш, тим менше платиш податків, повідомляє Міністерство соціальної політики України.


Благодійний концерт зі збору коштів на лікування Світлани Солдаткіної (Відео)


IV Чемпіонат Сміли з настільного тенісу серед ветеранів спорту

Цікаву, захоплюючу гру продемонстрували спортсмени, які зібралися на відкритий ІV Чемпіонат Сміли з настільного тенісу серед ветеранів спорту. Проходив він у спортивному залі Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.


Сміла знову без тепла

Сміляни, яким подає тепло ТОВ “СмілаЕнергоінвест” знову без тепла. Як коментують ситуацію його працівники, зранку на котельні міста “Черкасигаз” припинило подачу газу. На теперішній час лише кільком “щасливчикам”-котельням подається голубе паливо, але його подачу газовики можуть припинити будь-якої миті. Коли вирішиться питання з нормальним теплопостачанням в домівки смілян та всі установи – невідомо. Адже борги […]


Смілянин оголосив благодійний аукціон – продає бутси

Наш земляк Іван Петряк, футболіст збірної України та Луганської «Зорі», оголосив благодійний аукціон, на який виставив свої ігрові бутси. Про це йдеться у групі Луганської «Зорі» в соціальній мережі. Стартова ціна лота – 250 гривень. Мінімальний крок при торгах – 50 гривень. Підсумки будуть підведені 28 листопада в 12 годин. Всі кошти, які будуть зібрані, […]


«Селфі» на залізниці може закінчитися бідою

На сьогодні в Україні популярне серед молоді «селфі». Інколи бажання зробити екстремальне фото стає небезпечною розвагою, особливо на залізниці


Сміляни помолилися за дітей-сиріт

У другу неділю листопада проводиться Всеукраїнський День молитви за сиріт.  У цей день Церкви по всій Україні приділяють особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків. Його мета – нагадати людям про дітей-сиріт і допомогти побачити шляхи, як їм допомоги.


Земельне питання села Ташлик вивчають правоохоронці

Кримінальне провадження відкрито за статтею 356 Кримінального кодексу України. Загалом від обох сторін конфлікту до Смілянського відділу поліції надійшло близько 15 заяв щодо не правового використання земель села Ташлик з однієї сторони, та перешкоджання господарській діяльності з іншої.


Конференція з практичного навчання студентів

10 листопада 2016 року в Смілянському колежді харчових технологій відбулась конференція з практичного навчання студентів спеціальностей 5.05020201 “Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва” та 5.05020102 “Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем”.


П’ять вчителів школи №12 отримали “Знак народної пошани”

З нагоди 50-річчя з часу заснування спеціалізованої загальноосвітньої  школи  №12 з поглибленим вивченням англійської мови п’ятеро вчителів цього навчального закладу отримали “Знак народної пошани”, відзнаку «За відданість справі».