Cмілянські студенти допомагають бійцям

Початок місяця в коледжі ознаменувався вже традиційною волонтерською допомогою. Волонтерський збір проходив під гаслом: «З миру по нитці – бійцям допомога!», а благодійний кошик наповнився: салом, консервацією, крупами, макаронами, кавою, чаєм, печивом, цукерками, теплими речами, листами підтримки та малюнками. Також групою ВХК 15 додатково зібрані і передані кошти на пальне в сумі 95 грн.


У Смілянській ОДПІ можна записатися на особистий прийом громадян

Посадовими особами Смілянської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області  здійснюється проведення особистого прийому громадян згідно із затвердженим графіком, який розміщено на субсайті ГУ ДФС у Черкаській області. Попередній запис на прийом проводиться в понеділок – четвер з 09:00 до 13:00 та з 13:45 до 17:30; п’ятниця – з 9.00 до 13:00 та з 13:45 до […]


Форум у Смілянському центрі зайнятості до Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю

Нещодавно за ініціативою центру зайнятості у стінах закладу відбувся форум на тему: «Шляхи реалізації спільних дій центру зайнятості та соціальних партнерів з метою забезпечення повної, продуктивної, безпечної зайнятості з гідною оплатою праці».


Благодійна акція щодо підтримки людей з цукровим діабетом

11 листопада в актовій залі міської поліклініки для дорослих відбулася безкоштовна благодійна акція щодо підтримки людей з цукровим діабетом. Відвідувачі мали можливість ознайомитися зі спеціалізованою літературою, виміряти тиск, рівень цукру крові та прослухати лекцію з лікування та профілактики цукрового діабету. Акція приурочена до Всесвітнього дня боротьби із цукровим діабетом, який відзначається щорічно 14 листопада.