Внесення інформації до ліцензії

Смілянська ОДПІ роз’яснює, відповідно до ст. 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР (далі — Закон № 481) плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами справляється щоквартально рівними частками і зараховується до місцевих бюджетів згідно із […]


5 категорій громадян, серед яких учасники бойових дій та діти загиблих в АТО, отримають державно-цільову підтримку для здобуття професійної та вищої освіти

Уряд затвердив Порядок та умови надання державної цільової підтримки для 5 категорій громадян для здобуття професійно-технічної та вищої освіти, що надаватиметься їм протягом навчання. Відповідну постанову було затверджено вчора на засіданні Кабінету Міністрів України, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на Міністерство освіти і науки України.


Подарунки для вихованців смілянської школи-інтернату

23 листопада у Смілянській спеціальній загальноосвітній школі- інтернат відбулася акція. Учні-волонтери державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» активно долучилися до заходу: власноруч напекли здобу та зібрали іграшки, пазли, настільні ігри, книги для дітей . В сьогоднішній скрутний час ми пам’ятаймо, що поруч є люди, які потребують допомоги, уваги. Добрі слова і […]


На бульварі Олексія Бобринського відновлено реконструкцію

На бульварі Олексія Бобринського відновлено реконструкцію, що розпочалася більше року тому. На найближчі тижні фронт робіт – 2000 квадратних метрів на ділянці від кафе «Мрія» до відділення «Приватбанку».


У Смілі з’явилося два майстри спорту з хортингу

17-20 листопада у м. Трускавець відбувся чемпіонат світу з хортингу серед юнаків і дівчат, кадетів і кадеток, юніорів і юніорок та чоловіків і жінок у розділах «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ». У змаганнях взяли участь спортсмени з 12 країн світу:


Днями ювілей відзначить один із смілянських співочих колективів “Родовід”

25 листопада (п’ятниця) о 15.00 в міському БК відбудеться концерт аматорського ансамблю «Родовід» – гордості й окраси клубу Гречківки. Він присвячений ювілейній даті створення самобутнього співочого колективу, без участі якого не обходиться у нашому місті жодне свято. Причому кожний його виступ – то не просто концерт, а феєричне дійство, яке завжди супроводжується шквалом оплесків глядачів.


Учасник АТО зі Сміли придбав квартиру за обласною програмою кредитування

Атовець зі Сміли Роман Горулько – другий, хто скористався обласною програмою забезпечення учасників АТО та членів їхніх сімей житлом у 2015-2020 роках в дії. Вчора він отримав договір куплі-продажу трикімнатної квартири.


Підбито підсумки міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017»

Смілу представлятимуть в обласному турі четверо кращих педагогів. Змагалися вчителі у чотирьох номінаціях – «Інформатика», «Біологія», «Початкова ланка», «Музичне мистецтво». Претендентів на перемогу – дванадцять, конкурс – троє на одне місце у третьому (обласному) турі. Брати участь і перемагати у конкурсі «Вчитель року» нелегко. Проте це педагогічне змагання сприймається як свято.