Про виплату пенсій за листопад по Смілі та Смілянському районі

Смілянським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Черкаської області 25 листопада 2016 року завершено фінансування виплати пенсій за поточний місяць. Загальна сума коштів, спрямованих на їх забезпечення, становить 48365,1 тис.грн., в т.ч. на підприємства поштового зв’язку перераховано 17200,0 тис.грн. та на банківські установи – 31165,1 тис.грн. Таким чином, усім пенсіонерам міста та району профінансовано пенсійні виплати […]


Останні дні листопада будуть морозними

За прогнозом, впродовж робочого тижня циклонічний характер погоди утримається. Щодня спостерігатимуться невеликі опади у вигляді снігу та мокрого снігу. 29-30 листопада очікується найнижча температура: вночі 4-9º морозу, вдень 0-5º морозу, дискомфорту додаватиме посилений вітер, 7-12 м/с. Із 1 грудня температура підвищиться на кілька градусів. Про це повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.


Щодо зміни видів господарської діяльності фізичної особи – підприємця

Фізична особа – підприємець на спрощеній системі група 3 має право отримувати дохід за новими видами діяльності КВЕД при умові занесення держреєстратором відповідних змін у держреєстр.


29 листопада прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно графіку прийому смілян 29 листопада 2016 року з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7,1 поверх) щоденно з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться


Творча зустріч смілянських та кіровоградських освітян

На творчу зустріч в гімназію прибули педагогічні працівники та представники учнівського самоврядування Іванівської загальноосвітньої школи Кіровоградської області. З вітальним словом до них звернулася завідувач методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради В.Б. Руденко. Про інноваційні підходи щодо організації освітнього середовища в гімназії розповіла директор О.О. Дзевульська.


За листопад Смілянська прокуратура направила до суду три акти щодо виготовлення та зберігання наркотиків

На даний час в місті Смілі, як і по всій Черкаській області, існує тенденція щодо збільшення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, повідомляють у Смілянській прокуратурі. Це певною мірою пов’язано зі значним попитом серед молоді на наркотичні речовини та певною безкарністю осіб, які їх продають та вживають.


Підбито підсумки студенських стіннівок

Як інформує прес-центр Смілянского коледжу харчових технологій в рамках декади комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем було проведено конкурс стінгазет. У конкурсі взяли участь студенти відділення автоматизації і комп’ютерних систем. Нещодавно було підбито підсумки. За результатами переможцями конкурсу стали:


Графік відключення електромережі у Смілі з 28 листопада по 5 грудня

28.11.2016 р. – вул. Героїв Крут (3-23); вул. Декабристів (1-30); вул. І. Мазепи (1-46); вул. Єсеніна (2-18); вул. Карбишева ( 3-17); вул. Луганська (7-14); вул. Львівська (1-30); вул. Олімпійська (1-18); вул. Пирогова (1-32); вул. Рилєєва (1-31); пров. Береговий (1-14А), пров. Львівський (2-19). 29.11.2016 р. – вул. В.Гордієнко (1-39); вул. В. Стуса (53-106/а); вул. Лисова (1-27); […]