Сміляни вибороли друге місце на обласних змаганнях

Нещодавно в Городищі, на стадіоні «Колос» відбулися напівфінальні змагання Всеукраїнських дитячих ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Старти надій – 2015».


Спортивний майданчик від Кличків виграла смілянська школа №1

Смілянська ЗОШ №1 у цьому році стала однією із 20 переможців Всеукраїнського конкурсу «Клич друзів – граймо разом!» (завдяки активній участі учнів, учителів, батьків, випускників). Нарешті сталася довгоочікувана подія. У нашій школі – було відкрито новий дитячий спортивний майданчик. Це – подарунок від Фонду братів Кличків – благодійної організації славетних українських спортсменів, а також від […]


Старша школа – здрастуй! Початкова школа – прощавай!

Це був для нас радісний і сумний день. Радісний – бо діти дорослішають, переступають на новий щабель свого розвитку, а сумний, бо ми прощаємось з початковою школою,


Розвиваємо творчий потенціал юних науковців

3 червня на базі Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми відбувся Всеукраїнський семінар-практикум керівників, методистів наукових відділень історії МАН України з теми «Формування історичної свідомості дітей та молоді засобами науково-дослідницької діяльності».


Вас вітає «Дивосвіт»

З початком календарного літа у Школі Довіри та Життєтворчості розпочав свою роботу пришкільний відпочинковий табір «Дивосвіт».


Прощавай, Букварику, наш найкращий друже!

27 травня учні 1-х класів школи №3-колегіуму святкували День прощання з Букварем. Усі першокласники із задоволенням брали участь у святі:


Уроки історії – уроки для майбутнього

Нещодавно відбувся ХV Всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Історія і уроки Голокосту» ім. І.Б. Медвинського. До участі були запрошені учні середніх загальноосвітніх закладів України, автори дослідницьких та творчих робіт, присвячених проблемі Голокосту та геноциду інших народів.


Надання адміністративних послуг в ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Смілянської міської ради здійснює прийом заяв та документів на отримання адміністративних послуг за новою адресою: м.Сміла, вул.Свердлова, 83.


Страхова медицина у Смілі

За сприянням першого заступника міського голови Андрія Шовкуна та у зв’язку з ситуацією по медицині в місті, виникла велика необхідність кардинально змінити положення в Смілі на краще.