Черкаська державтоінспекція дає літні поради водіям

Настало літо – час відпусток, більшість людей вирушають на відпочинок за місто, на дачу, на природу. Збираючись у дорогу, особливо на далекі відстані, заздалегідь сплануйте поїздку та обов’язково перевірте технічний стан авто. Особливу увагу слід приділити системі охолодження двигуна, рівню мастила, стану гальмівної системи та тиску в шинах.


Ще одна страхова компанія вирішила допомогти смілянам в скорішому вирішенні питання по медицині в місті

Після зустрічі з першим заступником міського голови Андрієм Шовкуном, представники компанії надали свої пропозиції і бачення страхування в Смілі.


Перелік доріг комунальної власності в місті Сміла для проведення поточного ремонту на 2015 рік.

Перелік доріг комунальної власності в місті Сміла для проведення поточного ремонту на 2015 рік.


Замість букета – допомога воїну АТО

Учні 9 класу ЗОШ №2 відсвяткували свій випускний вечір, отримавши з рук директора школи Тетяни Козубенко перший важливий документ про про базову загальну середню освіту.


Дружно та весело!

Вчора на подвір’ї школи відбулося свято Нептуна. Як діти, так і батьки, які були присутні на святі, отримали багато задоволення від побаченого.


Шановні підприємці!

Доводимо до вашого відома, що Законом № 71-VIII пп.14.1.144 п.14.1. ст. 14 Податкового кодексу України з 01.07.2015 року пиво віднесено до алкогольних напоїв.


РОЗПОЧАЛИ РОБОТУ ПРОФІЛЬНІ ОЗДОРОВЧІ ТАБОРИ

Традиційно, впродовж багатьох років у червні розпочинають працювати профільні оздоровчі табори. Цього року один з них – «Лідер» для обдарованих дітей – гостинно зустрів юних смілян у приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості у центрі міста, інший – «Літня пригода» для дітей з особливими потребами – діє у реабілітаційному центрі «Барвінок».


Смілянська прокуратура подала на суд на директора товариства, який не виплатив заробітної плати більше ніж на 3 млн. грн.

Смілянською міжрайонною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора одного із товариств району, який грубо порушивши законодавство про працю, безпідставно не виплачував працівникам заробітну плату.