Сергій Рудик: “Хто хоче знищити Кам’янський район?”

Народний депутат від Черкащини Сергій Рудик вважає, що формування на базі Кам’янського району, відповідно до ухваленого Проекту перспективного плану


На перегоні Городище –Корсунь вантажний потяг збив дівчинку

До чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка надійшло повідомлення про травмування вантажним потягом невідомої особи на перегоні ст. Городище – ст. Корсунь.


МІСТУ ПОТРІБЕН ГОСПОДАР

Мало хто задумується, в чому феномен нашої Сміли. Чому, наприклад, в Кам’янці роблять сир – а в Смілі ні. Чому в Шполі роблять масло, майонез, пташине молоко – а в Смілі ні.


Керівникам “ВодГео” дали 10 днів для виправлення ситуації з тарифами

Дивіться прес-конференцію (телестудія “Тясмин”) секретаря міської ради Ярослава Березаня на нашому сайті


Шановні сміляни, мешканці мікрорайону РПЗ!

В понеділок 3 серпня об 18.00 в приміщенні ЗОШ №11, відбудеться зустріч з в.о міського голови секретарем міської ради Ярославом Березанем. Порядок денний: 1. Питання медсанчастини №14. 2. Парк відпочинку в районі РПЗ. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в обговоренні цих важливих питань.


На Смілянщині крадіжки кабелів не припиняються

З початку року Смілянським міським відділом міліції зареєстровано більше 30 випадків крадіжок кабелю, що належать Інтернет провайдерам та організаціям, що надають послуги трансляції ТВ й телефонного зв’язку.


Допоможемо разом

Сміла долучається до всеукраїнської програми збору та утилізації пластикових кришок для переробки та виготовлення протезів воїнам АТО.


Як отримати субсидію

З метою подальшого підвищення ефективності Програми житлових субсидій Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 475, яка набула чинності 21 липня 2015 року.


У другу зміну в оздоровчому таборі «Тимурівець» відпочиватимуть діти учасників АТО

Розпочала роботу друга зміна відпочинку у дитячому таборі «Тимурівець». Вони присвячена дітям учасників АТО. Вони оздоровляться в таборі безкоштовно. Про це подбала міська влада, віднайшовши у міському бюджеті кошти на придбання путівок.


Смілянку обікрав квартирант

На Смілянщині квартирант обікрав домоволодіння господарки. Сума збитків становить близько 6000 гривень.