З вдячністю до дільничних інспекторів

Професійне свято відзначили охоронці правопорядку – дільничні інспектори. Урочистості з цієї нагоди пройшли у залі  смілянського міськвідділу УМВС України. Із вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника міськвідділу міліції Олександр Шевченко. Співробітникам сектора дільничних інспекторів, який очолює В’ячеслав Хлівний, першими подякували за співпрацю.


Професійне свято відзначили працівники медичних закладів

Секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Ярослав Березань та перший заступник міського голови Андрій Шовкун завітали з вітаннями у міський відділ охорони здоров’я. Тут найкращі вітання адресували керівникам медичних закладів та передали їх колективам Почесні грамоти.


ДЕ ВЛІТКУ ОЗДОРОВИТИСЯ СМІЛЯНСЬКИМ ДІТЯМ – СПИСОК ОЗДОРОВЧИХ ТАБОРІВ

Тривале перебування на свіжому повітрі, раціональне харчування, правильний режим – усе це позитивно впливає на стан здоров’я дітей, сприяє поліпшенню їхнього фізичного розвитку, підвищенню опірності організму проти захворювань, загартуванню.  Надаємо інформацію про деякі дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, що працюватимуть влітку на Черкащині.


«Yellow Submarine»

З 2 по 19 червня в школі №3-колегіумі працював літній мовний табір, ініціатором створення якого стала директор школи Тетяна Анатоліївна Карло. У роботі табору брали активну участь учні 6, 7, 8, класів та четверо вожатих – учні 10 класу. Під час роботи табору учасники мали можливість в цікавих інтерактивних формах роботи вдосконалити знання англійської мови. […]


Рік тому працівниця Віра Склярук почала малювати, а сьогодні її картинами вже захоплюються

Талант до малювання може прокинутись і в зрілому віці, принади та особливості журналістського життя різних ЗМІ дізнавалися учні гімназії. Про це та інше дивіться у випуску новин від телестудії “Тясмин”, 17.06.2015