Літня школа «Ерудит»

Щороку під час літнього відпочинку в школі №3-колегіумі працює літня школа «Ерудит». Цього літа традиційно діють 3 профільні загони: суспільно-гуманітарний, природничо-математичний, спортивно-військовий.


Обговорили модель добровільного об’єднання територіальних громад на Смілянщині

У залі засідань органів державної влади відбулось засідання щодо обговорення моделі об’єднання територіальних громад в місті Сміла та Смілянському районі.


«Ми переможемо, бо у нас козацька кров…» – у Смілі зустрічали бійців зі Сходу

У Смілі відбулася радісна подія: місто зустрічало своїх героїв, котрі більше року захищали східні рубежі нашої держави від московських загарбників.  10 червня додому повернулися близько 20 смілян, які воювали в 14-му батальйоні „Черкаси”.


Управління житлово-комунального господарства області очолив смілянин

Новим керівником управління ЖКГ став Сергій Демиденко. 11 червня розпорядженням голови ОДА Юрія Ткаченка його призначено начальником управління житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації.


Смілянське підприємство «Укрромбуд» визнано банкрутом

Постановою Господарського суду Черкаської області визнано приватне підприємство «Укрромбуд» (м. Сміла) банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру.


У Смілі відомий черкаський психолог розповіла соціальним працівникам, як правильно спілкуватися із літніми людьми

Що відбувається з людиною, коли вона старіє, як працювати зі старими людьми у силу особливостей віку, як не вигорати емоційно, як дотримуватися певних меж у спілкуванні із підопічними і не дозволяти користуватися собою?  Як, зрештою, зберігати себе і знаходити час для себе і для родини?


Сільський голова Балаклеї: «Я була за об’єднання громад, коли ще навіть про це законодавчо не йшла мова»

Олена Ковальська, заступник голови Черкаського обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад, сільський голова с. Балаклея Смілянського району: – Я нині беру участь у зустрічах у районах щодо об’єднання територіальних громад. Днями була на Чигиринщині та в Черкаському районі.