Як сміляни зустрічали демобілізованих бійців АТО (ВІДЕО)

Дивіться у випуску телестудії “Тясмин” від 16.06


Негода знеструмила 13 населених пунктів

17 червня внаслідок несприятливих погодних умов були знеструмлені 6 ліній електропередач напругою по 10 кВ, внаслідок чого 13 населених пунктів області залишились без світла.


Смілянське підприємство ТОВ “Скорпіони” продовжує боротися за свої права

Як інформує Прочерк, неприємну розмову з двома десятками працівників смілянського підприємства «ДАК-Електропром» мав сьогодні начальник Черкаського регіонального відділення Фонду держмайна Віктор Плаха.


ЦВІТЕ, ЦВІТЕ «КАЛИНОНЬКА»!

Незабаром своє 35-річчя відзначатиме самобутній вокальний ансамбль «Калинонька» з Великої Яблунівки. Правда, спочатку називався він «Доярочка».


ПРООБРАЗ ІВАНА БРОВКІНА ЖИВЕ У БАЛАКЛЕЇ

Саме так кажуть жартома про ветерана-хлібороба Б.Я. Коломійця. І недарма! Адже своє трудове життя Борис Якович присвятив вирощуванню хліба.


НЕ В’ЯНУТЬ КВІТИ БІЛЯ ПАМ’ЯТНИХ ЗНАКІВ

На стіні Березняківської школи встановлено меморіальну дошку, яка увічнює пам’ять про колишнього випускника Руслана Чубатенка. Юнак брав участь у АТО і помер від тяжких поранень, отриманих біля кургану Савур-Могила Шахтарського району Донецької області.


СПРАВУ БАТЬКА ПРОДОВЖУЄ ДОЧКА

На Черкащині добре пам’ятають мудрого чоловіка, селекціонера-овочівника, кандидата сільськогосподарських наук А.П. Рудаса. Працюючи на Холоднянській дослідній станції, Андрій Прокопович створив унікальні сорти помідорів,


У ташлицький млин і пекарню їдуть із навколишніх сіл

У с. Ташлику при млині діє пекарня, випічка якої смакує не лише місцевим жителям, а й сусідніх сіл. Хліб та здобу випікають без вихідних. За зміну, буває, тільки хлібин виробляють близько 700 штук.


Україна танцювальна у пришкільному таборі «Сенаторець»

У пришкільному таборі «Сенаторець» відбулося свято «Україна танцювальна». Шляхом жеребкування кожен загін отримав завдання та почав пошук костюмів і музики.