Шановні читачі! Передплатіть газету «Сміла» на 2024 рік!

Отримувати часопис можна в електронному або друкованому вигляді, тел. 073-209-87-01, 097-194-79-70. Черговий номер газети «Сміла» за 06 грудня: новий рахунок оплати за транспортування газу, новини міста і громад Смілянщини, рецепти та поради, приватні оголошення, нові вакансії для тих, хто шукає роботу. Долучайтеся до наших читачів!



Неподалік села на автодорозі не розминулися легковик та вантажівка: один із водіїв загинув

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


Поліціянти, медики та рятувальники допомогли жінці, яка стала заручницею власної квартири

Днями стало зле мешканці однієї з багатоповерхівки на вулиці Байди Вишневецького у Черкасах. Сусідка повідомила, що жінка впала та не може стати на ноги.


У селі загорілася надвірна споруда

4 грудня о 04:30 у селі Благодатне, виникла пожежа в господарчій будівлі. Пожежу о 05:55 ліквідували рятувальники 8-ї пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної команди


Смілянські студенти зустрілися із волонтерами

5 грудня, з нагоди Міжнародного дня волонтера, студенти груп МТ/МД23, МТ/МД22, волонтери клубу «НЕбайдужість» та батьки студенті Смілянського технологічного фахового коледжу зустрілися зі смілянськими волонтерами.


Інспектори продовжують інформувати громадян про проблему домашнього насильства

Учора патрульні обговорювали зі студентами Багатопрофільного центру професійної освіти проблему домашнього насильства та шляхи її подолання.


Перелік аптек у Смілі, де нині є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 205 аптеках.


У Черкаській районній військовій адміністрації вручили державні нагороди військовим

Відбулось вручення і посмертних відзнак полеглим Героям Черкащини. Їх передала родинам загиблих воїнів начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Поліцейські охорони затримали чоловіка, який викрав із магазину елітний алкоголь

Тривожний сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкту, надійшов 5 грудня о 15 годині на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області