Чоловік, який викрав сумку з грошима, проведе за ґратами 3 роки і 7 місяців

За публічного обвинувачення прокурорів Канівського відділу Смілянської прокуратури суд визнав винним канівчанина, який повторно скоїв крадіжку (ч. 2 ст. 185 КК України).


У ДТП постраждав неповнолітній, поліція розслідує обставини аварії

я Увечері 20 грудня в селі Бузівка Жашківської громади сталася ДТП, в якій постраждав 14-річний хлопець. Він стояв на узбіччі дороги, коли на нього наїхав автомобіль. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


Історик Тімоті Снайдер збирає кошти на «Безпечне небо» над Черкащиною

Тімоті Снайдер разом з чотирма професорами провідних вишів світу зібрав $950 000 на систему виявлення повітряних цілей «Безпечне небо». Ці кошти покривають вартість 2500 сенсорів


Поліцейські затримали чоловіка під час збуту метадону

Звенигородець вирішив “підзаробити” коштів, збуваючи нарковмісний препарат по 1800 гривень. Чоловіка слідчі поліції затримали та повідомили йому про підозру.


Новий клас безпеки відкрили у Смілі

У відкритті взяли участь команда Дружин юних рятувальників-пожежних під назвою “Сміливі вогнеборці”, співробітники Черкаського районного управління ДСНС та поліцейський.


Залишила дітей, а сама “кочувала” районом: поліцейський офіцер громади розшукав матір

13-річна дівчинка два дні опікувалася малими братиком та сестричкою допоки мати була у Звенигородському районі. Дітей доставили до лікарні. За невиконання обов’язків щодо виховання на жінку склали протокол.


Громади Черкаського району продовжують підтримувати військових, які захищають Україну

За участі начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець долучилися до передачі необхідного траншу допомоги нашим захисникам.


Задушив шарфом вітчима – чоловікові повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Смілянської прокуратури повідомлено про підозру жителю м. Сміла за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).


Шановна громадо! Сміла втратила ще одного свого Героя – СТАНІСЛАВА СЕРГІЙОВИЧА ГРИЦЮКА.

Прощання з Героєм відбудеться 23 грудня об 10.00 годині у храмі Різдва Івана Хрестителя. Вічна Слава і пам’ять Герою! Співчуття рідним..


Недотримання правил дорожнього руху призводить до дорожньо-транспортних пригод

Близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Байди Вишневецького у Черкасах між автомобілями Volkswagen Golf та Daewoo Sens.