Черкаський водний патруль продовжує виявляти незаконний вилов риби

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Справу зловмисника, який вчинив стрілянину та поранив правоохоронця скеровано до суду

До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Ломоносова в Черкасах відбувається стрілянина.


У занадто нервових чоловіків правоохоронці знайшли наркотики

Сьогодні, близько 12-ї години, патрулюючи на вулиці В’ячеслава Чорновола у Черкасах, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили двох чоловіків


Яким категоріям ВПО автоматично продовжать виплати ще на півроку

З 1 грудня поточного року виплати ВПО продовжуватимуть деяким категоріям отримувачів на другий 6-місячний період без додаткового звернення.


На Черкащині стартувала кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»

1 грудня Держпраці розпочинає інформаційну кампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.


Понад 21 тисячу біометричних документів оформили черкащани восени

У листопаді 2023 року 3 408 громадян України звернулися до підрозділів Міграційної служби Черкаської області для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон


Відсьогодні виклик екстрених служб за єдиним номером 112 доступний у 5 областях України

Відтепер громадяни, які перебувають у Львівській області, зможуть викликати усі екстрені служби за єдиним номером – 112.


Поліцейська комісія працює з кандидатами у Поліцію охорони

30 листопада в Управлінні поліції охорони в Черкаській в області відбулось чергове засідання, де співбесіду проходили 5 кандидатів до лав Поліції охорони.


Сміляни зібрали понад 160 тисяч гривень під час акції «Смілива гривня 2023»

У Смілі завершилась благодійна акція «Смілива гривня 2023», ініційована Національним Банком України на підтримку Збройних Сил, яка зібрала понад 160 тис. грн.


Правоохоронці розслідують обставини аварії, у якій травмувався пішохід

У Черкасах водій скоїв наїзд на пішохода. Слідчі розслідують обставини автопригоди. Близько 06:50 години на вулиці Канівська у Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода.