Визначено переможців олімпіади із правознавства

2 грудня у школі №11 відбулася олімпіада із правознавства, у якій взяв участь 31 учень закладів загальної середньої освіти Сміли.


34-річний черкащанин, який вбив свого вітчима, постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який скоїв умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).


Названо кращих знавців астрономії у Смілі

2 грудня у Смілі відбулася олімпіада із астрономії. Участь у ній взяли 14 учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти.


На Черкащині рятувальники здійснюють комісійні обстеження «Пунктів незламності»

На території області розгорнуті стаціонарні «Пункти незламності», де у разі тривалого відключення електропостачання, громадяни можуть скористатися світлом, теплом та інтернетом.


У Смілі визначили кращих знавців математики

1 грудня у Смілі провели олімпіаду з математики. Участь у ній взяв 61 учень 6-11 класів закладів загальної середньої освіти.


За тиждень поліціянти зупинили 17 нетверезих водіїв

Днями, патрулюючи на бульварі Шевченка у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Toyota Highlander за порушення ПДР. Після зупинки авто водій не пред’явив посвідчення водія


В Україні з’явився онлайн-гід із прав людини

Він має назву Human Rights Guide. Посібник розробив Центр громадянських свобод разом із Baltic Human Rights Society. Про це йдеться на сайті центру.


Смілянські борці здобули медалі Всеукраїнського турніру “Legion Fight Grand Prix”

Цими вихідними СК “PRIDE” відвідав Всеукраїнський турнір “Legion Fight Grand Prix” за правилами федерації бойового самбо України.


За втручання прокуратури на 2 гідроспоруди буде оформлено право власності

Черкаський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокурора в повному обсязі та зобов’язав орган місцевого самоврядування вжити заходів


У Черкаському районі нині проживає майже 54 тисячі ВПО

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.