Черкащанин Артем Довбик забив 10-й гол у Ла Лізі та вийшов на друге місце у списку бомбардирів

Форвард «Жирони» Артем Довбик забив 10-й гол в іспанській Ла Лізі поточного сезону. Про це інформує ua.tribuna.com.


Черкаські податківці допомогли працевлаштуватися 39 працівникам

Попри те, що більшість роботодавців дотримуються норм як податкового, так і трудового законодавства, є певна кількість, яка намагається використовувати “тіньові” трудові ресурси.


Шановні земляки! Передплачуйте газету “Сміла”, індекс передплати 40805 – підтримуйте своїх!

Черговий номер газети “СМІЛА” за 20 грудня: новини Сміли і громад Смілянщини, поезії земляків, нові вакансії, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Перед судом постануть двоє посадовців одного з черкаських державних навчальних закладів

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох жителів м. Черкаси, яким інкриміновано зловживання службовим становищем


Конфлікт між чоловіками закінчився вбивством

Між чоловіками виник конфлікт, який закінчився вбивством. Зловмисника затримали у процесуальному порядку. Наразі він в ізоляторі тимчасового тримання.


Рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку та врятували кошеня

18 грудня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в селі Бужанка Звенигородського району в кімнаті житлового будинку виникла пожежа.


За тиждень патрульні виявили 18 нетверезих водіїв

Вихідними патрульні отримали повідомлення від небайдужого громадянина, що останній на вулиці Івана Мазепи у Черкасах затримав водія, який порушував ПДР та створював аварійні ситуації


ЧЕРКАЩАНКА З НАГОРОДОЮ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

Чемпіонат України з дартсу пройшов з 1 по 3 грудня 2023 року у місті Львів. Поборотися за перемогу на змагання прибула і черкащанка Вікторія Соколова.


Безплатний онлайн-курс «Як навчати дітей мінної безпеки»

Приблизно 30% території України потенційно забруднені мінами та нерозірваними боєприпасами, що створює особливу небезпеку для молодших поколінь українців.


Рятувальники провели інструктаж з працівниками культових споруд

Щоб відзначення різдвяно-новорічних свят минуло безпечно, рятувальники проводять додаткові протипожежні інструктажі з працівниками культових споруд.