У міському Будинку рад привітали дітей із будинків сімейного типу, прийомних та патронатних сімей

Сьогодні у Будинку рад привітали дітей, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, прийомних сімʼях та сімʼях патронатних вихователів.


У смілянській школі вчителі та учні виготовили для захисників хімічні грілки

Майже два роки підлий ворог тероризує та знищує нашу країну, тож надзвичайно важливою є щоденна підтримка українських захисників.


Учні 9 класів у майбутньому складатимуть ДПА з 5 предметів

З 2025 року Український центр оцінювання якості освіти почне розробляти матеріали для державної підсумкової атестації учнів 9 класів з п’яти предметів.


Названо переможців конкурсу з української мови імені Петра Яцика

16 грудня у школі №7 відбувся Міжнародний конкурс імені П. Яцика. Участь у ньому взяли 97 учнів 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Сміли.


У смілянський дитсадок завітали кінологи

У дошкільному навчальному закладі 57 “Берізка” відбулась зустріч дітей з кінологами. Працівники Нацгвардії України показали, як працюють з тваринами: як собаки виконують команди


Водію, який насмерть збив велосипедиста, обрали запобіжний захід

52-річний водій підозрюється у смертельній ДТП, що сталася в селі Матусів Звенигородського району. Кермувальник здійснив наїзд на велосипедиста.


Рятувальники нагадують про заборону використання піротехніки

Використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард — заборонено Законом. Про це нагадують в обласному управлінні ДСНС.


Тернівська громада отримала потужний генератор від Червоного Хреста

Завдяки налагодженим партнерським стосункам начальниці Черкаської районної військової адміністрації з обласною організацією Червоного Хреста України


Брат убив брата: поліція затримала підозрюваного на місці злочину

Трагедія сталася через конфлікт та алкоголь. Брат завдав своєму брату чисельних ударів палицею. Від отриманих травм потерпілий помер. Підозрюваного у вбивстві взяли під варту.


У Ротмістрівському ліцеї відкрили Клас безпеки

Справжня форма рятувальників, цікаві конкурси, пізнавальні подарунки очікували на перших відвідувачів безпекового простору. 19 грудня його відкрили в комунальному закладі «Ротмістрівський ліцей».