Порушників Податкового законодавства з початку року оштрафували на понад 12 млн грн

Головне управління ДПС у Черкаській області протягом січня-листопада 2023 року провело 617 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію підакцизної групи товарів на території Черкаської області.


До знеструмлень готові — Мапа Пунктів незламності в Дії стала ще зручнішою

Тепер не обовʼязково завантажувати мапу — щоб знайти найближчі Пункти незламності, заходьте в застосунок, переглядайте їх онлайн та прокладайте зручний маршрут.


Рятувальники ліквідували наслідки негоди

14 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автошляху поблизу села Деньги на проїжджу частину дороги впало дерево.


Підприємець, який забруднював землі, постане перед судом

За процесуального керівництва спеціалізованої екологічної прокуратури Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства


Директори шкіл вказують на дефіцит навчальних матеріалів

Директори українських шкіл вказують на відчутний дефіцит навчальних матеріалів у закладах освіти.


Ще один автомобіль передали черкащани у спецпідрозділ протиповітряної оборони

Тепер у спецпідрозділі протиповітряної оборони, який закриває небо над Черкащиною, плюс один автомобіль. Про це повідомила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Фахівці управління Держпраці нагадали працівникам як уникнути травматизму на роботі взимку

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надали технічні консультації на робочих місцях працівникам підприємства, що обслуговує системи газопостачання на Черкащині.


У Смілянському відділі міграційної служби видаватимуть паспорти, які були оформлені у Кам’янському секторі

Із 15 грудня 2023 року припиняють діяльність 5 територіальих підрозділів міграційної служби. Мова йде про Драбівський, Кам’янський, Катеринопільський, Лисянський, Христинівський сектори.


На перехресті не розминулися два автомобілі: один із автомобілів перекинуся на бік

Сьогодні, близько 8-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася  на перехресті вулиць Шулежко та бульвару Шевченка у Черкасах за участі автомобілів Volkswagen Transporter та ЗАЗ.


У Смілі в тестовому режимі працює система відеоспостереження «Безпечне місто»

В рамках реалізації міської «Програми профілактики злочинності в м. Сміла на період 2021-2025 років» впровадили систему відео спостереження «Безпечне місто».