ГІМНАЗИСТИ НАВЧАЮТЬСЯ ЗАХИЩАТИ ІНФОРМАЦІЮ

У межах Міжнародного дня захисту інформації гімназисти обговорили загрози і поведінку в Інтернеті, створили малюнки “Безпека в Інтернеті”, пройшли міні-ігри, переглянули трейлер до фільму “Соціальна дилема”, познайомилися з матеріалами Гайду “Онлайн-безпека для підлітків”. Прес-центр гімназії


Колишній сільський голова завдав шкоди громаді на понад мільйон гривень

За даними слідства, колишній сільський голова однієї з територіальних громад Черкаського району, використовуючи владні повноваження, підписав 6 рішень


Лікар-нарколог продавав метадон

Фігурант – лікар одного з медичних закладів Звенигородщини. Правоохоронці затримали його під час збуту нарковмісного препарату.


До 10 років ув’язнення загрожує чоловіку, який забив до смерті співмешканку

Повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть.


Молода матір покинула дитину, а сама поїхала на тиджень виручати знайомого

Мати більш як тиждень не поверталася до півторарічного сина. Дитину, без засобів харчування та гігієни, вона полишила на бабусю, а сама поїхала в інше місто.


В області через необережність під час куріння сталося дві пожежі

Впродовж доби на Звенигородщині через необережність під час куріння виникло дві пожежі. Перший випадок стався у місті Тальне на вулиці Соборна.


Громади Черкащини передали захисникам 10 автомобілів та понад 20 безпілотників

На виконання завдання Президента України на Черкащині продовжують збільшувати кількість мобільних вогневих груп та підсилювати їх необхідним.


На Смілянщині сталася ДТП: троє людей постраждали

Серед постраждалих малолітня дитина. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


Компенсацію за програмою єВідновлення тепер можуть отримати і співвласники зруйнованого житла

Раніше цією послугою могли скористатися лише одноосібні власники домівок. Тепер вона доступна і для співвласників. Щоб отримати компенсацію, їм необхідно разом подати в Дії спільну заяву


П’ятеро осіб, які побили 16-річного хлопця, постануть перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно п’яти жителів м. Звенигородка, які вчинили хуліганські дії стосовно неповнолітнього групою осіб.