Податківці нагадують про зміни умов мораторію на проведення податкових перевірок

У ДТПС в Черкаській області інформують, Верховна Рада України ухвалила цьогоріч 9 листопада Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України


До предметів НМТ включено українську літературу та географію

У 2024 році до переліку предметів національного мультипредметного тесту буде включено два додаткових предмети – українську літературу та географію.


Вантажівка наїхала на пішохода: поліцейські розслідують обставини ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі “Київ-Одеса”. У ній загинув чоловік. Про автопригоду водій вантажівки сам повідомив до поліції. Наразі слідчі розслідують повні обставини.


Вступ на творчі спеціальності передбачатиме складання НМТ

У 2024 році вступникам на творчі спеціальності для участі в конкурсі необхідно буде надати результат творчого конкурсу та результат НМТ.


Браконьєр, який наловив риби на понад 200 тис. грн, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно канівчанина, який незаконно займався рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України).


Вступ для здобуття ступеня молодшого бакалавра припинений

Українські заклади освіти не проводитимуть набір вступників для здобуття ступеня вищої освіти молодшого бакалавра. Про це інформує osvіta.ua.


Цього тижня у Смілі зменшилася кількість аптек, де відпускають інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 197 аптеках.


На Черкащину доставили вакцину проти «Омікрону»

На Черкащину доставили 1680 доз вакцини для профілактики коронавірусної інфекції. Це препарат виробництва BioNTech, адаптований для захисту проти штаму «Омікрон».


Патрульні повернули додому чоловіка, який загубився

Днями на лінію 102 надійшло повідомлення про зникнення 80-річного чоловіка. Схвильована жінка повідомила, що її літній чоловік вийшов з дому та досі не повернувся.


За неправдивий виклик на подружжя складено протокол про адмінправопорушення

25 грудня близько 12-ї години патрульні отримали повідомлення про заволодіння транспортним засобом на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах. На лінію 102 звернулось подружжя