Подружжя стало заручниками власної оселі

Подія сталася вчора, екіпаж патрульних отримав виклик про стукіт в одній із квартир. Заявниця повідомила, що сусід тривалий час стукає по стінам та батареям.


Альтернативні можливості звернень на лінії 101 та 102 для тих, хто залишився без зв’язку

Для тих, хто залишився без зв’язку, МВС запровадило альтернативні можливості звернень на лінії 101 та 102.


Під колеса автобуса потрапила пенсіонерка

Автобус скоїв наїзд на жінку, яка раптово вийшла на дорогу ймовірно на червоний сигнал світлофора. Потерпілу госпіталізували. За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування.


єОселя: 5600 українських родин отримали кредити на придбання житла

5600 українських родин взяли кредити на придбання житла за програмою єОселя на загальну суму 8,3 млрд грн, понад 800 родин отримали кредити на умовах масової іпотеки.


Адвокат та місцевий мешканець за гроші “вирішували” питання щодо уникнення призову

Слідчі обласної поліції спільно з СБУ та прокуратурою викрили черкащан, які за суму 5500-6000 доларів обіцяли громадянину зробити його непридатним до служби.


Понад 1600 доз «омікронспецифічної» вакцини проти COVID-19 доставлено на Черкащину

Черкаська область отримала 1680 доз вакцини для профілактики коронавірусної інфекції, спричиненої SARS-CoV-2. Вакцина Comirnaty Original/Omicron BA.4-5 для безоплатних щеплень


Чоловік чіплявся до перехожих, а потім погрожував поліцейським, що кине гранату

Учора під час патрулювання патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Хоменка у Черкасах, невідомий чоловік чіпляється до громадян.



Наступного тижня у Смілі затверджуватимуть бюджет громади на 2024 рік

Міський голова Сергій Ананко провів нараду із заступниками. Нині вони щоденні. Цей тиждень у Будинку рад передсесійний. Найголовніше наразі – формування головного фінансового документу міста.


Нетверезий чоловік ударив ножем знайомого

ніМешканець села Гарбузин вчинив сварку з товаришем та наніс йому ножове поранення. Потерпілого госпіталізували. Наразі слідчі розслідують кримінальне провадження.