Увага: поліціянти попереджають про нову схему шахраїв

Зловмисники розповсюджують фейкові СМС про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Повідомлення містять фішингові посилання на підконтрольні шахраям ресурси.


Платформа ветерана “Черкаський вимір”

Платформа ветерана “Черкаський вимір” – дієвий інструмент з пошуку актуальної інформації для військових та членів їхніх родин.


Які професії найбільш актуальні в області

Наприкінці 2023 року у Черкаській обласній службі зайнятості налічувалось 10476 вакансій, які надійшли від роботодавців регіону.


Злетів з дороги до кювету: на Смілянщині сталася ДТП

Уранці на автодорозі біля села Ротмистрівка Черкаського району автомобіль з’їхав до кювету. У салоні було троє людей. Ніхто не постраждав.


За програмою єРобота держава інвестувала у розвиток малого та середнього бізнесу 5,5 млрд грн

Грантові кошти на започаткування або розширення власної справи отримали 10 400 українців. Про це повідомляє Урядовий портал.


Черкащани передали захисникам 7 пікапів

Черкащани продовжують підсилювати оборонців неба Черкащини. Нині передали ще +7 пікапів зенітно-кулеметному батальйону. Аби наші захисники могли швидко дістатися туди, де мають бути.


У Смілі засудили військового, який через вагітну дружину відмовився виконувати бойові завдання

У Смілі винесли вирок військовому, якого звинувачували у непокорі. Разом з іншими, чоловік отримав наказ відправитися виконувати бойові завдання, проте він не захотів цього робити.


Е-рецепти знову відпускатимуть за номером та кодом у СМС-повідомленні

Нещодавно через затримки у роботі мобільного оператора в електронній системі охорони здоровʼя було прийнято тимчасові зміни щодо виписування е-рецептів.


Поліціянти нагадують про шахрайство під виглядом фейкових ботів українських організацій

У поліції охорони нагадують, зловмисники у месенджерах створюють клони ботів та фішингові посилання нібито на ресурси провідних українських організацій, зокрема енергетичних компаній.


В області затвердили план дій у разі водопілля

На Черкащині розпочинають штабну підготовку до весняних льодоходу, повені та паводків у 2024 році. Відповідний план дій затвердили на засіданні комісії з ТЕБ та НС