Сміляни стали переможцями обласного етапу гри „Cool Games“

21 жовтня на базі Черкаської спеціалізованої школи №33 імені Василя Симоненка відбувся обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів „Cool Games“.


Поліцейські затримали жінку, яка вдарила ножем чоловіка через сварку

На Уманщині затримали 24-річну жінку, яка вдарила ножем у груди чоловіка. У день, коли стався інцидент, між ними виникла сварка. Поліція розслідує кримінальне провадження.



Шановні читачі! Передплата на 2024 рік на газету «Сміла» триває.

Отримувати часопис можна в електронному або друкованому вигляді, тел. 073-209-87-01, 097-194-79-70. Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 25 жовтня. На сторінках: цікаве про Ташлик, чи можна клонувати тисячолітній дуб, продовження про співачку Клару Браун, як притягнути удачу, смачна осінь, що використати замість пластиру і клею, приватні оголошення, для тих, хто шукає роботу нові пропозиції


У Черкасах визначили найсильнішу ланку газодимозахисної служби

Змагання серед державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління ДСНС на звання “Найсильніша ланка ГДЗС” відбулись на базі навчально-тренувального комплексу 1-го пожежно-рятувального загону.


Засуджено агента воєнної розвідки рф, який збирав дані про військові та стратегічні об’єкти України

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури жителя Херсонщини визнано винним у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).


“Пункти незламності”, освіта та ВПО – головні питання щотижневої наради у Черкаській РВА

У громадах Черкащини триває активна підготовка до холодної пори. Погода тішить теплом, а це – суттєва економія на платі за опалення.


Правоохоронці затримали чоловіка, який проник до одного з магазинів

Вранці 22 жовтня на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з одного із магазинів міста Кам’янка.