У Черкаському районі потонув чоловік

19 жовтня у селі Гарбузин Корсунь-Шевченківської територіальної громади на місцевому ставку з човна впало дві людини.


У Смілі змагаються команди юних футболістів за Кубок міського голови

За сприяння управління освіти, молоді та спорту 18 жовтня розпочалися змагання з міні-футболу на Кубок міського голови 2023 року серед футбольних команд закладів загальної середньої освіти Сміли.


Правоохоронці розповіли школярам, як поводитися у школі та не допустити булінгу

Ювенальні поліцейські Черкаського районного управління поліції завітали до школярів 4 класів з метою проведення профілактичних заходів.


Поліцейський допоміг чоловіку з поломкою у дорозі

Повертаючись із профілактичних заходів у Черкаському районі, поліцейський побачив авто з увімкненим аварійним сигналом, що стояло на узбіччі дороги біля села Будище.


Грант на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю та членам їх сімей

Розмір гранту становить від 250 тисяч до 1 мільйона гривень. За ці гроші можна орендувати приміщення, купити сировину чи оплатити рекламу.


За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, прокуратура вимагає ізолювати неосудного чоловіка

За процесуального керівництва прокурорів Звенигородської прокуратури скеровано до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до місцевого жителя


У Смілі визначили переможців відкритої першості із важкої атлетики

Днями відбулися змаганя відкритої першості Смілянської ДЮСШ «Олімп» з важкої атлетики. В останнє такі змагання відбулися 19 лютого 2022 року


У суді довезено незаконність збільшення ціни на газ для закладів освіти однієї із громад району

За позовом Черкаської окружної прокуратури господарський суд стягнув із суб’єкта господарювання до бюджету територіальної громади 70 тисяч гривень за безпідставне збільшення ціни на газ


На одній із вулиць міста загорівся будинок: причина – підпал

19 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Шпола на вулиці Васильківська виникла пожежа в приватному житловому будинку.