Президент України вручив вчительці зі Сміли нагрудний знак “Заслужений учитель України”

Напередодні Дня працівників освіти учитель початкових класів школи №3-колегіуму та переможець Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2023” Наталія Маценко була запрошена на зустріч


На виконкомі встановили тариф на тепло, розглянули питання щодо перевізників та ОСББ

У Будинку рад під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету.


У Смілянській школі відкрили новий спортивний майданчик від БФ «Кличко Foundation»

Смілянська школа №10 – одна із п’ятнадцяти в Україні цьогоріч отримала спортивний майданчик від Благодійного фонду братів Кличків – «Кличко Foundation».



В Україні скасують заочну форму навчання у вишах

У парламенті зареєстрований законопроєкт, яким запропоновано скасувати набір вступників для здобуття ступенів бакалавра та магістра за вечірньою та заочною формами здобуття освіти.


Працівники закладів освіти Сміли пройшли навчання щодо експлуатації укриттів

26 та 27 вересня працівники Смілянського навчально-консультаційного пункту Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області


МОЗ затвердило рекомендації щодо додаткової вакцинації та пріоритетних груп населення

Наказом від 27 вересня 2023 року №1700 МОЗ затвердило позицію НТГЕІ щодо визначення пріоритетних груп для вакцинації проти COVID-19 та отримання бустерних доз вакцини проти COVID-19 у 2023-2024 роках.


В Україні не планують проводити пробний НМТ

Український центр оцінювання якості освіти не планує проводити пробний НМТ у 2024 році. Про це повідомили під час брифінгу, присвяченого моделі вступних іспитів у 2024 році, передає osvita.ua.


Бібліотека і громада: співпраця в реаліях воєнного стану

Чудовим стартом цілої плеяди заходів до Всеукраїнського дня бібліотек став заключний етап обласного Громадського діалогу «Бібліотека і громада: співпраця в реаліях воєнного стану»


Спортсмени Черкащини стали призерами Чемпіонату України із морських багатоборств

Чемпіонат України з морських багатоборств (юнаки, дівчата старшої та молодшої вікових груп), акватлон, проходив з 22 по 23 вересня у місті Трускавець.