Перед судом постане чоловік, який влаштував стрілянину на горілчаному заводі

За процесуального керівництва прокурорів Кам’янського відділу Смілянської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя


Артем Манько став чемпіоном світу з фетування

Вдалим стартом розпочав свої виступи Артем Манько на чемпіонаті світу з фехтування на візках, який проходить в італійському місті Терні, з 3 до 8 жовтня.


У Смілі чоловік до смерті побив товариша – повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру жителю м. Сміла в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).


Історичне досягнення для України: Ілля Ковтун виборов срібло чемпіонату світу зі спортивної гімнастики

Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики відбувся в бельгійському Антверпені. Першу медаль для України на змаганнях виборов черкаський гімнаст Ілля Ковтун. Він став срібним призером чемпіонату світу з багатоборства.


Поліцейський офіцер громади викрив чоловіка, який обікрав будинок

Доки господарі були відсутні, зловмисник проліз у будинок та виніс звідти техніку й побутові речі. За крадіжку вчинену в умовах воєнного стану чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.


Сміляни здобули нагороди Відкритого чемпіонату із дзюдо

5 жовтня у Черкасах відбулися змагання Відкритого чемпіонату КДЮСШ “Вікторія” з дзюдо серед юнаків 2013-2014 р.н., 2015-2016 р.н., та дівчат 2012-2013 р.н., 2014-2015 р.н.