Шановні читачі! Передплата на 2024 рік на газету «Сміла» триває.

Отримувати часопис можна в електронному або друкованому вигляді, тел. 073-209-87-01, 097-194-79-70. Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 18 жовтня. На сторінках: про наших земляків письменника Анатолія Горбівненка, продовження про співачку Клару Браун, приватні оголошення, новини Сміли і Смілянщини


За тиждень на ГРВІ захворіли понад 5 тисяч черкащан

В області з початку епідемічного сезону зареєстровано 10 430 випадків захворювання на грип та ГРВІ. За тиждень захворіли 5 327 осіб.


У Черкаський хаб-склад надійшло поповнення

Завдяки підтримці волонтерів у Черкаському районі функціонує районний хаб-склад. Майже щоденно тут приймають та відправляють гуманітарні вантажі військовим підрозділам, громадам та громадським організаціям.


Унаслідок ДТП загинула жінка: відкрито кримінальне провадження

В автотрощі між трьома автомобілями, від однієї машини не лишилося майже нічого. 29-річна кермувальниця, яку доставили до реанімаційного відділення, померла у лікарні.


Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу із жителями сіл щодо безпечного обігріву

Рятувальники Черкаського районного управління ДСНС спільно з працівниками поліції Березняківської територіальної громади посилюють роз’яснювальну роботу серед населення


«Друг просить у борг у месенджері»: правоохоронці розповідають, як не потрапити на гачок аферистів

Що роблять зловмисники? Аферисти зламують акаунт користувача, від імені якого відправляють повідомлення в різних месенджерах знайомим або близьким людям


Смілянських школярів вчать секретам здорового харчування

Що таке здорове харчування? Чому людина повинна їсти здорову їжу? В чому секрет здорового харчування? Чому важливо поєднувати правильне харчування з іншими здоровими звичками?


Поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив товариша

Спочатку чоловіки дружно випивали, а потім влаштували бійку. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень житель Катеринополя помер. Його товариша на 10 років можуть позбавити волі.


У селі через піч сталася пожежа у будинку

16 жовтня близько 12:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Пекарі Канівської територіальної громади виникла пожежа на горищі


В області створюють робочу групу «Прозорість та підзвітність»

У Черкаській РВА разом із керівниками структурних підрозділів під головуванням начальниці райдержадміністрації Валерії Бандурко відбулася нарада.