За тиждень в області зафіксували майже півсотні випадків кишкових інфекцій

За результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на гострі кишкові інфекції,, який проведено фахівцями ДУ «Черкаський обласний ЦКПХ МОЗ»


Рибалки-порушники завдали збитків на понад 200 тисяч гривень

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Черкаського рибоохоронного патруля проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Акція подяки захисникам “Від серця – до серця”


Цього тижня у Смілі хлоруватимуть воду

КП «Водгео» повідомляє, що з 8.30 год 6 жовтня до 17.00 год. 8 жовтнz буде проводитись хлорування мереж водопостачання міста. Водою для питних потреб у цей період користуватися забороняється.


У селі загорілося сіно

2 жовтня о 17:00 у селі Чаплинка Лисянської територіальної громади, виникла пожежа сіна на вулиці Гагаріна.


Сміляни провели забіг під егідою Всеукраїнського заходу “Challenge Fest”

До Дня захисниць та захисників України , Українського козацтва, та на знак патріотизму і любові до рідного краю, 30 вересня Смілянською дитячо-юнацькою спортивною школою “Олімп”


Поліцейські виявили у чоловіка 10 пакетиків із наркотиками

Вихідними, патрулюючи на вулиці Припортова у Черкасах, патрульні роти тактико-оперативного реагування помітили скупчення людей, які підозріло поводилися.


Засуджено водія, який пропонував поліцейським неправомірну вигоду

За публічного обвинувачення прокурорів Монастирищенського відділу Уманської прокуратури суд визнав винним жителя Уманського району


За місяць понад 9 тисяч черкащан отримали закордонні паспорти та ID-картки

Протягом вересня 2023 року 4 112 жителів Черкащини звернулися до підрозділів Міграційної служби області для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 3 368 ‒ ID-картки.


Смілянську бібліотеку названо лауреатом Всеукраїнського конкурсу

До Всеукраїнського дня бібліотек за поданням регіональних відділень та офіційних партнерів Президія ВГО Українська бібліотечна асоціація визначила переможців конкурсів