У 10 аптеках Сміли можна отримати інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 196 аптеках.


Юні сміляни пізнають рідний край завдяки цікавим подорожам

Екскурс в минуле рідного краю для учнів 4-А класу продовжується. Цього разу дорога мандрів привела їх до невеличкого, але насиченого цікавинками “Зерноленду”


Рятувальники Черкащини ліквідували наслідки двох ДТП

17 жовтня близько 15:13 у селі Балаклея, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля “Skoda”. Водій автомобіля не впорався з керуванням та здійснив зіткнення


Засуджено членів злочинного угруповання, які організували азартні ігри без ліцензії

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської окружної прокуратури визнано винними трьох членів організованої злочинної групи, які без відповідної ліцензії незаконно організували азартні ігри.


Патрульні виявили чоловіка, який перебував у розшуку

Учора близько 16-ї години патрулюючи на вулиці Самійла Кішки у Черкасах, патрульні помітили двох чоловіків. Громадяни у громадському місці розпивали алкогольні напої.


Рятувальники Черкащини провели зустрічі з підростаючим поколінням

Кожна зустріч рятувальників з дітьми стає корисним уроком для підростаючого покоління. Фахівці Служби порятунку вчать дітей, як діяти у надзвичайних ситуаціях, та як запобігти їх виникненню


МОН планує перенавчити вчителів 5–7 класів НУШ

Усім учителям, які працюють у 5-6 і пілотних 7-х класах НУШ, необхідно пройти навчання про підходи, принципи й методики Нової української школи.


15 років ув’язнення – бойовику окупаційного підрозділу, який воював проти Сил оборони

За матеріалами СБУ 15 років ув’язнення присуджено бойовику окупаційного підрозділу, який воював проти Сил оборони на східному фронті.