Водій авто насмерть збив пенсіонерку: поліція розслідує ДТП

Біля села Гельмязів водій скоїв наїзд на жінку, яка йшла дорогою та котила велосипед. Внаслідок отриманих травм, вона померла.


Міський голова взяв участь у засіданні щодо підготовки до осінньо-зимового періоду

Разом з начальником Черкаської РВА Валерією Бандурко та головами територіальних громад Черкаського району, очільник Сміли, Сергій Ананко, взяв участь у засіданні


В Україні стартував проект “еРиба”

Уряд запровадив декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов в електронній формі. Реалізацію експериментального проекту “еРиба” здійснюватиме Державне агентство розвитку меліорації


Чергове засідання виконавчого комітету

Під головуванням міського голови Сміли Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету.



“Служу українському народові!” – черкаські поліцейські склали присягу

Захід відбувся на території Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Після присяги новобранці отримали поліцейські жетони від керівництва.


Черкащани вибороли низку нагород на чемпіонаті з велосипедного спорту

У місті Кропивницький відбувся чемпіонат України в груповій гонці та естафетах з велосипедного спорту (крос). Участь у змаганнях узяли понад 280 спортсменів


Поліція викрила Інтернет-магазин, де замість товарів люксових брендів продавалися підробки

Смартгодинники, аксесуари до них та мобільних ґаджетів, а також іншу підробку з логотипом світової торгової марки правоохоронці вилучили під час обшуку. Наразі слідчі розслідують кримінальне провадження.


Суд скасував наказ департаменту міськради щодо забудови території поблизу Замкового узвозу

Тривалий час серед громадськості міста Черкаси точилися суперечки з приводу забудови Замкового узвозу, розташованого в історичному центрі міста.


Поліцейські розслідують ДТП, в якій загинув чоловік

Чоловік їхав автодорогою Н-16 в напрямку міста Умань. Ймовірно він не впорався з керуванням та злетів до кювету. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.