Черкащани – призери Чемпіонату України з дзюдо

У Львові відбувся Чемпіонат України з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років. Змагання тривали три дні. Поборотися за медалі приїхали і спортсмени Черкащини.


Завершився Кубок Черкаської області з таеквон-до ІТФ

Відкритий Кубок Черкаської області з таеквон-до ІТФ відбувся у Черкасах з 29 по 30 вересня. У змаганнях взяло участь 448 спортсменів з Черкас, Золотоноші, Полтави, Кіровоградської області


Ілля Ковтун та Назар Чепурний у складі команди здобули олімпійську ліцензію

Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики триває в бельгійському Антверпені. На цих змаганнях розігрувалися командні ліцензії на Олімпійські ігри у Парижі.


У Черкаському районі відновили роботу пункти незламності

У Черкаській РВА на нараді обговорили стан поточних справ та визначили вектор руху на тиждень.


До черкаських добровольців по досвід

У селі Благодатне приймали колег із сусідньої області та правобережжя. Познайомитися із досвідом створення та функціонування добровільної пожежної команди до села Благодатне


На Черкащині потяг насмерть збив жінку

Упродовж тижня, з 25 вересня до 1 жовтня, на Черкащині сталося 29 дорожньо-транспортних пригод за участю 54 осіб, серед який 6 дітей.


14 разів рятувальники Черкащини виїжджали на ліквідації пожеж

Впродовж вихідних, рятувальники Черкащини ліквідували 14 пожеж сміття, очерету та сухої рослинності на відритих територіях.


Посеред дороги у ватажівці лопнула шина: рух дорогою було тимчасово перекрито

29 вересня екіпаж патрульних отримав виклик про ДТП на 202 кілометрі автодороги М-05 Київ — Одеса за участі трьох авто.


Заступник керівника обласної прокуратури відвідав виправну колонію та провів особистий прийом

Заступник керівника Черкаської обласної прокуратури Станіслав Торопчин відвідав ДУ «Старобабанівська виправна колонія (№ 92)» та провів особистий прийом засуджених.


Правоохоронці затримали медпрацівницю, яка “вирішувала” питання з мобілізацією

Жінка за грошову винагороду обіцяла чоловікам призовного віку вплинути на військово-лікарську комісію й сприяти в отримані довідки про непридатність до військової служби. Її затримали під час отримання неправомірної вигоди.