Сміляни стали учасниками обласної патріотичної конференції «Герої серед нас»

3 жовтня відбулася щорічна обласна патріотична учнівська конференція «Герої серед нас». На даному онлайн-зібранні взяли участь козацькі рої смілянських шкіл


Стало відомо, яка ситуація з особливо небезпечними інфекціями на Черкащині цьогоріч

Як повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб, за 9 місяців цього року епідситуація з особливо небезпечних інфекцій в області була нестійкою.


Поліцейські зупинили підозрілого чоловіка, а він виявився у розшуку

Один з таких випадків стався сьогодні вночі. Патрулюючи вулицею Нижня Горова у Черкасах, інспектори помітили підозрілого чоловіка, якого зупинили для перевірки.


Смілянин Олександр Чернявський переміг на чемпіонаті Європи з карате-до

Учень 11-М класу школи №7 Олександр Чернявський здобув нагороди міжнародного рівня. 6 та 7 жовтня у місті Ріміні (Італія) відбувся European Traditional Karate Championships


Внаслідок ДТП у Черкасах до лікарні потрапив мотоцикліст

ДТП сталася на перехресті вулиці Василя Стуса та бульвару Шевченка. Зіткнулися автомобіль та мотоцикл. Наразі слідчі проводять досудове розслідування.


Сміляни перемогли на футбольному фестивалі

Завершився футбольний фестиваль «Time Cup» серед дітей 2015 р.н. Ще за пару хвилин до кінця змагань була інтрига, в кого яке місце. Проте останній гол Діаманта все вирішив.


СБУ викрила ще двох прихильників рашизму, серед підозрюваних держслужбовець Черкаської ОДА

Служба безпеки задокументувала злочинну діяльність і повідомила про підозру двом проросійським агітаторам. Після початку повномасштабного вторгнення рф зловмисники почали публічно підтримувати російську збройну агресію.


У Черкаському районі обговорили нагальні питання життєдіяльності Черкащини

На щотижневій нараді у Черкаській РВА із керівниками структурних підрозділів, яка відбулася під головуванням начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко, обговорили питання


Судитимуть збувача психотропів

За процесуального керівництва прокурорів Уманської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка, який збував особливо небезпечну психотропну речовину.


До 9 років ув’язненні засуджено чоловіка, який викрав понад півмільйона гривень

За публічного обвинувачення прокурорів Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Уманщини, який скоїв розбійний напад