У Смілі стало більше аптек, де можна отримати інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 180 аптеках.


Завдання НМТ не будуть перекладати мовою агресора

У 2024 році завдання національного мультипредметного тесту планують перекладати мовами національних меншин, крім російської.


Тетяна Довгаль виборола срібло міжнародного турніру з боксу в Болгарії

Міжнародний турнір Балканських країн з боксу відбувся в місті Албена в Болгарії. Україну та Черкащину на цих змаганнях представляла боксерка Тетяна Довгаль.


Оголошено нову дату проведення Радіодиктанту національної єдності

Радіодиктант національної єдності-2023 відбудеться 27 жовтня, у День української писемності та мови, який, згідно з указом Президента України Володимира Зеленського


Структуру предметних тестів НМТ у 2024 році не змінять

Структуру національного мультипредметного тесту у  2024 році змінювати не планують.


Через недотримання правил дорожнього руху водій в’їхав в електроопору

Сьогодні близько 10-ї години патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Надпільна та Кривалівська у Черкасах.


За державну зраду та колабораційну діяльність повідомлено про підозру двом посадовицям

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури двом жінкам повідомлено про підозру у державній зраді та колабораційній діяльності.


Майже 18 млрд грн податків сплатили черкащани за 9 місяців

За cічень-вересень нинішнього року платники Черкаської області до бюджетів усіх рівнів сплатили 17,9 млрд грн податків, зборів та платежів.


У регіони України доставили 10 000 доз вакцини против гепатиту А

10 000 доз вакцини проти гепатиту А розподілені до кожного регіону та доставлені до обласних Центрів контролю та профілактики хвороб.