На Черкащині рятувальники обстежують комунальні заклади

12 жовтня співробітники Уманського та Черкаського районних управлінь ДСНС здійснили комісійні обстеження закладів соціальної сфери.


Чоловік зберігав вдома вибухонебезпечні предмети

Черкащанин мав вдома гранати, запали до них та інші небезпечні предмети. За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами йому загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.


МВС пропонує встановити відповідальність для закладів, які порушують комендантську годину

“МВС разом із народними депутатами підготували проект, він вже завтра буде відправлений в Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.


За місяць поліціянти отримали понад 60 повідомлень щодо незаконної вирубки дерев

За місяць правоохоронці викрили 35 фактів пов’язаних із незаконною порубкою, перевезенням та обробкою деревини. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


З 1 грудня цифровізується процес ввезення гуманітарної допомоги

З 1 грудня цифровізується процес ввезення гуманітарної допомоги та впроваджується доступний електронний інструмент її обліку.


Водійка переплутала педалі газу та гальм і врізалася у лавку на бульварі

Сьогодні, близько 10-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП, що сталася на бульварі Шевченка у Черкасах. Подія сталася на паркуванні біля торговельного центру.


«Будьте пильними», – Ігор Табурець попереджає про шахраїв

На Черкащині активізувалися шахраї, які нібито збирають гроші на допомогу військовим від імені начальника ОВА. Про такі випадки попереджає очільник області Ігор Табурець.


Не мали права керування: патрульні склали адмінматеріали на водіїв

Учора, близько 23-ї години, патрулюючи на вулиці Надпільній у Черкасах, екіпаж патрульних помітив автівку Chevrolet Nubira, яка рухалась із порушенням правил дорожнього руху.


На Черкащині рятувальники ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях

Впродовж доби, 11 жовтня вогнеборці ліквідували 8 пожеж, які охопили суху рослинність та сміття площею понад 6 гектар.


Три надкластерні та кластерні лікарні Черкащини надають безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу

У Черкаській області військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 3 кластерних та надкластерних лікарнях із 10.