Справу щодо чоловіка, який вбив свого товариша по чарці, передали до суду

Черкаський відділ прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.


Смілянин Іван Петряк результативно виступив на чемпіонаті Угорщини

11-тур чемпіонату Угорщини стартував матчем п’ятниці, в якому “Фегервар” приймав “Пакш”. Про це інформуує сайт “Черкаський спорт”.


Поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій загинув водії мотоцикла

Автопригода сталася опівночі біля села Орловець, що на Городищині. Травмувався водій мотоцикла. Чоловік помер у лікарні.


8,5 мільйонів гривень компенсації хочуть отримати садівники та виноградарі Черкащини

Витрати на посадковий матеріал, зрошувальні системи та іншу техніку, придбану для розвитку виноградарства, садівництва та хмелярства, сільгосппідприємствам області можуть відшкодувати з держбюджету.


Водія, через якого в ДТП загинули двоє дівчат, посадили в ізолятор

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 36-річного жителя Черкащини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило смерть двох неповнолітніх осіб, залишення без допомоги потерпілих.


На перехресті не розминулися два автомобілі

28 жовтня близько 17:15 на перехресті вулиць Черкаська та Незалежності, сталася дорожньо-транстпортна пригода за участю 2 автомобілів ВАЗ та Honda.


Служба автодоріг у Черкаській області готова до роботи в осінньо-зимовий період

Стан готовності до роботи в осінньо-зимовий період підрядних організацій Служби автодоріг області обговорювалося на нараді 29 жовтня за участі представників підрядних організацій та Національної поліції України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 29 жовтня


Чоловіків, які пограбували місцевого жителя та викрали гроші з каси, посадили під варту

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб та грабіж поєднаний з проникненням у інше приміщення.


На Черкащині викрили чоловіка, який видавав себе за учасника бойових дій в Афганістані

Житель Звенигородки роками видавав себе за учасника бойових дій, що мав інвалідність II групи. Він отримував надбавку до пенсії й при цьому використовував недостовірне посвідчення.