Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 15 жовтня


Уряд схвалив проєкт закону «Про дошкільну освіту»

Кабінетом Міністрів схвалено проєкт нової редакції закону «Про дошкільну освіту». Про це інформує osvita.ua з посиланням на Міністерство освіти і науки.


Смілянських рятувальників відзначили з нагоди Дня захисників та захисниць України

З нагоди свята представники Смілянського об’єднаного міського військового комісаріату урочисто привітали Смілянських рятувальників із Днем захисників та захисниць України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 15 жовтня


Конфлікт між чоловіками закінчився різаниною

Чеокаським патрульним надійшов виклик про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Смілянська у Черкасах. Заявник повідомив, що невідомий чоловік наніс ножове поранення іншому чоловіку.


Сміляни продовжують активно підтримувати українських захисників у зоні ООС

В ці дні українці вітають своїх захисників і захисниць. Щороку до святкових днів сміляни готують особливі подарунки для тих, хто нині боронить цілісність та незалежність України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 15 жовтня


Увага! Завтра по області очікується туман

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності на території Черкаської області та Черкас. Вночі та вранці 16 жовтня в Черкасах і області туман 200-500 м (І рівень небезпечності, ЖОВТИЙ), йдеться у повідомленні.


Смілянські студенти-програмісти перемогли на І етапі змагань з програмування ICPC-Ukraine-2021

18 вересня на базі Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького відбувся перший відбірковий етап студентської першості з програмування ICPC-Ukraine-2021.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #3 від 15 жовтня