Вулиця Франка без централізованого опалення


Юні сміляни побували на екскурсії в кінно-спортивному клубі

Що може бути більш захопливим, ніж поєднання «друзі – екскурсія – природа». Чудові враження від поїздки в кінно-спортивний клуб «Сван» отримали смілянські третьокласники, учні школи №3-колегіум.


«Створюємо ліси разом»: смілянські лісівники заклали у Балаклеївській громаді новий сквер

Добрі справи смілянських лісівників продовжуються. Ось і сьогодні у рамках акції “Створюємо ліси разом”, програми Президента “Зелена країна” разом із працівниками апарату Балаклеївської сільської ради


Смілянська прокуратура вимагає через суд повернути землю, вартістю, майже мільйон гривень

Смілянська прокуратура через суд вимагає від фермерського господарства повернути самовільно зайняту земельну ділянку вартістю близько 1 мільйона гривень.


Наступного тижня на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка відмінять рух поїздів

З 11 до 13 жовтня включно на дільниці ім. Т. Шевченка – Сміла проводитимуть ремонтні роботи. Через це рух деяких запланованих потягів відмінять, інформує пресслужба Черкаської ОДА.


Штрафи за незаконний вилов риби збільшили у десятки разів

Ініціативу Держрибагентства щодо збільшення розмірів такс за незаконний вилов риби підтримав Уряд. 6 жовтня 2021 року на засіданні Кабінету Міністрів України затверджено постанову, якою збільшено штрафи за незаконний вилов водних біоресурсів.


Вночі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

Вночі 7 жовтня у селі Ріпки на вулиці Дружби, виникла пожежа житлового будинку. Завдяки злагодженим діям вогнеборців 3-го пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди села Ріпки, пожежу ліквідовано. Вогонь знищивпокрівлю будинку на площі 50 квадратних метрів. Причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, повідомили в обласному управлінні ДСНС.


Чоловік звернувся до поліції, бо його побив співробітник однієї з фірм

Патрульним надійшов виклик про бійку на вулиці Святотроїцька у Черкасах. Заявник повідомив, що співробітник однієї з фірм, погрожуючи та застосовуючи фізичну силу, наніс тілесні ушкодження.


Літературний портрет. Олександр Скороход


З наступного тижня у нашому краї циклони принесуть дощі та похолодання

В атмосфері уже намітилися зміни. Як повідомив начальник обласного гідрометцентру, потужний антициклон починає руйнуватися, проте найближчі дві доби, ще малохмарно та сухо.