Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 1 жовтня


В обласному центрі викрили групу осіб, яка займалася збутом “психотропів”

Слідчі спільно з поліцейськими викрили групу осіб, які займались незаконним зберіганням та збутом небезпечного наркотику.


У Смілянському районі рятувальники провели для учнів акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”

На території Малосмілянської початкової школи Тернівської сільської ради рятувальники 12-ї пожежно-рятувальної частини провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти.” для учнів 1-4-х класів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 1 жовтня


Понад 204 тисяч гривень шкоди: у заказнику правоохоронці впіймали рибалку-порушника

Учора інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники Державної екологічної інспекції проводили спільні заходи з протидії незаконному вилову риби.


Помаранчевий рівень небезпечності: завтра вночі та вранці очікуються заморозки

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про стихійні метеорологічні явища ІІ рівня небезпечності. Вночі та вранці 2 жовтня у Черкаській області і м. Черкаси у повітрі сильні заморозки 0-2º. (II-й рівень небезпечності, ПОМАРАНЧЕВИЙ).


Відсьогодні набувають чинності закони щодо габаритно-вагового контролю

Відсьогодні набувають чинності закони щодо здійснення габаритно-вагового контролю. Вони запроваджують адміністративну відповідальність за порушення безпеки на автомобільному транспорті


За місяць порушників міграційного законодавства оштрафували майже на 270 тисяч гривень

В Управлінні ДМС у Черкаській області підсумували результати проведення в області цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».


У Міністерстві охорони здоров’я закликали повідомляти про випадки COVID-сертифікатів

З початку 2021 року правоохоронні органи відкрили 350 кримінальних проваджень за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 та COVID-сертифікатів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 1 жовтня