Завдяки повідомленню місцевого жителя, поліцейські затримали жінку з наркотиками

25 жовтня біля будинку на вулиці Гоголя у Черкасах місцевий житель помітив підозрілу жінку. Він негайно зателефонував на спеціальну лінію 102 та повідомив, що вона розміщує пакетики шляхом закладок.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 27 жовтня


Санітарні та протиепідемічні вимоги в області порушують майже 27% перевірених закладів

Обласне управління Держпродспоживслужби продовжує здійснювати посилений державний санітарно-епідемічний нагляд за дотриманням суб’єктами господарювання вимог санітарного законодавства


У Смілі на вокзалі розпочав працювати пункт вакцинації

У Смілі на вокзалі розпочав працювати пункт вакцинації. Про це повідомили в Телеграм-каналі Укрлазіниці. АТ “Укрзалізниця” організовує пункти щеплення не тільки на вокзалах найбільших міст, а й у містах, які вважаються залізничними. Центри вакцинації, які організовує Укрзалізниця, відкриті для всіх бажаючих: пасажирів, співробітників компанії та членів їхніх родин, мешканців міст та станцій, а також всіх, […]


У Смілі за незаконний продаж риби на чоловіка склали протокол і вилучили товар

27 жовтня держінспектори Черкаського рибоохоронного патруля виявили факт незаконного продажу водних біоресурсів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 27 жовтня


Біля села Телепине триває ремонт дороги, яка має важливе сполучення із містом

До списку доріг з комфортних проїздом незабаром зможемо додати відрізок автодороги О 240607 Кам’янка – Вербівка – Телепине – /Т-24-14/ у межах села Телепине.


Романтика козацької минувшини у творах Адріана Кащенка


З 27 до 29 жовтня у Смілі буде перекрито центр міста

У зв’язку з перекриттям з 27 до 29 жовтня центру Сміли для руху автомобільного транспорту під час проведення ремонтних робіт, автобусні зупинки в центрі міста будуть недоступні для посадки-висадки пасажирів.


На території ТОВ «Колос-авто» згоріли дрова і три автомобілі

26 жовтня близько 23:12 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смілянській на території ТОВ «Колос-авто», виникла пожежа дров, що розповсюдилась на 3 легкових автомобіля.