З 4 до 8 жовтня відмінять рух поїздів на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка

Для проведення ремонтних робіт на дільниці ім. Т. Шевченка – Сміла – 910 км, які заплановані з 04.10. до 08.10.2021 включно, буде відмінено рух деяких поїздів на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка.


За незаконну організацію грального бізнесу жінка постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор на території Христинівки Уманського району (ч. 1 ст. 203-2 КК України).


39 тисяч черкащан працюють у галузі освіти

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Саме вихователь, вчитель, викладач закладає основу для розвитку особистості, створює умови для набуття професійних знань та вмінь.


Шановні вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем учителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває нам дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добро в наших серцях. Саме на плечі Вчителя лягає особливо відповідальна місія: бути для молодшого покоління джерелом мудрості і знань. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до […]


Чоловіку, який побив свою мачуху, загрожує до 8 років за гратами

29 вересня медики Тального повідомили до поліції, що в лікарню доставили 58-річну жінку. Вона була без свідомості та мала сильні побої.


Розпочав роботу Фонд Президента України з підтримки освіти

Відбулося установче засідання Ради Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. Фонд був створений з метою розвитку та підтримки талановитих українців


Зловмисники розібрали стіну в будинку культури і пограбували банкомат

Невідомі розібрали стіну в будинку культури, де стояв банкомат і викрали з нього чотири касети з грошима. Сума викраденого, близько 140 тисяч гривень.