Євгеній Юхниця: «Життя, воно – таке …крихке і швидкоплинне»

Життя, воно – таке …крихке і швидкоплинне. Й набутися б на цьому світі, максимум зробити. І восени зібрати ягоди родинної калини. Й пишатися і тішитись, як є, й зростають  діти.


Черкащанин Богдан Платонов став призером Кубку України з фехтування

У черкаському СК «Будівельник» тривають всеукраїнські змагання з фехтування на шаблях. 9 жовтня відбулися змагання на Кубок України (особиста першість), інформує “Черкаський спорт”.


Смілянські податківці роз’яснили жителям Тернівської громади, що таке одноразове деларування

Фахівці Смілянської ДПІ провели зустріч в Тернівській територіальній громаді щодо одноразового добровільного декларування.


Пізнання рідного краю, як частина патріотичного виховання

Одним з пріоритетних напрямків у національній системі освіти є патріотичне виховання. А щоб по-справжньому любити рідний край, треба добре знати, вивчати його історію, мову, традиції, культуру.


Чоловіку, який розбещував дитину, повідомили про підозру

Працівники відділу протидії кіберзлочинам, спільно зі слідчими відділу поліції № 2 (м. Сміла) за процесуального керівництва Смілянської прокуратури припинили протиправну діяльність черкащанина


19-річного розповсюджувача наркотиків посадили під варту

Черкаська прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України.