Анонс газети «СМІЛА» від 20 жовтня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 20 жовтня. На сторінках: 100% готовність: всі котельні нашого міста готові до запуску, повідомив міський голова Сергій Ананко. Актуальна тема: проблеми з ремонтом доріг у Смілі поступово вирішують. Як і де? У Смілі привітали захисників та захисниць України. Шевченківське депо – серед лідерів Одеської залізниці.


Ірдинському марафону 5 років


Акція «Walk for Freedom» у Смілі


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 19 жовтня


Технічно готові: стало відомо, чому у Смілі затримують початок опалювального сезону

Міський голова повідомив, що нині всі котельні Сміли готові до запуску. Щодня міська влада веде переговори з «Нафтогаз Трейдинг» щодо вирішення економічної сторони питання – укладання додаткових угод


У зіткненні двох авто на Черкащині постраждало п’ятеро людей, серед них — дитина

18 жовтня на автодорозі «Ордівка-Жашків-Корсунь-Мошни» зіткнулись Volkswagen Golf та Dacia Sandero. Внаслідок ДТП постраждали 5 людей, у тому числі 11-річний хлопчик, повідомили у поліції Черкаської області.


Смілянські лісівники висадили 400 дерев під егідою акції “Створюємо ліси разом”

Рекреаційний пункт Смілянського лісництва зазнав суттєвого оновлення. Нині на площі 1,9 га працівники лісової охорони на чолі із лісничим Олексієм Островським висадили у рамках акції “Створюємо ліси разом”


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 19 жовтня


Сміляни стали кращими на змаганнях із шиай-кемпо та карате

16 жовтня у Смілі на базі спортивного залу ліцею «Лідер» відбулися Всеукраїнський турнір з шиай-кемпо «Кубок «Монарха»-2021» та Відкритий кубок Черкаської області з карате WKC.


Водій у комі: по вулиці Мазура у Смілі не розминулися автомобіль та мотоцикл

У Смілі на мосту по вулиці Мазура трапилася дорожньо-транспортна пригода. На швидкості зіштовхнулися автомобіль та мотоцикл. Про це інформує сайт ВІККА.