На Черкащині – останній сплеск жовтневого тепла

На Черкащині панує справжня осінь. Холодне повітря, яке надійшло із північних широт, знизило температурний режим і вже три доби середньодобова температура 5-6º тепла, що більше відповідає кінцю жовтня.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 18 жовтня


Чоловіку, який обікрав авто, загрожує до 6 років за ґратами

На вулиці Садова в Умані невідома особа проникла до автомобіля JEEP та викрала особисті речі власниці. Поліцейські слідчо-оперативної групи задокументували факт злочину.


Смілянську молодь запросили на тренінгові програми, присвячені актуальним життєвим проблемам

18 жовтня – Європейський день боротьби торгівлею людьми. Він покликаний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом – торгівлею людьми, особливо жінками і дітьми.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 18 жовтня


На інтерактивній мапі об’єктів альтернативної енергетики з’явилися нові сонячні електростанції Черкащини

За результатами  кварталу 2021 року на Інтерактивну мапу розташування об’єктів альтернативної та відновлювальної енергетики додали дві нові сонячні електростанції. Їхня загальна потужність 56,25 МВт. Вони збудовані в селах Вітове та Кедина Гора, інформує пресслужба Черкаської ОДА. Наразі на мапі відмічено розташування в регіоні вже 33 сонячних електростанцій загальною потужністю 125,51 МВт, 13 малих гідроелектростанцій загальною […]


Учнів та студентів запрошують на марафон з української мови

Розпочався прийом заявок для участі у ІІ Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови, який стартуватиме у листопаді. Про це інформує osvita.ua.


У 2022 році в «Дії» запрацюють сервіси для ветеранів

Мінветеранів та Мінцифра спільно працюють над запуском основних сервісів для ветеранів у Дії. Державна ветеранська політика набуває нового змісту та потребує цифрових інструментів.


Вогнеборці ліквідували у Черкаському районі дві пожежі

15 жовтня близько 13-ї години у селі Головківка Черкаського району виникла пожежа житлового будинку. На ліквідацію пожежі прибули рятувальники 16-ї пожежно-рятувальної частини, які локалізували та ліквідували загорання.


Черкаські триатлоністи вибороли нагороди чемпіонату України

У Слов’янську відбувся чемпіонат України з триатлону (дуатлону). Про це інформують в КДЮСШ № 2. Черкаські спортсмени – вихованці Школи вищої спортивної майстерності – серед призерів чемпіонату.