У МОЗ заговорили про продовження шкільних канікул

У Міністерстві охорони здоров’я не виключають продовження шкільних осінніх канікул через рівень захворюваності учнів на COVID-19.


Під час робіт з благоустрою загинув один з працівників

У Шполі стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з робітником з благоустрою комунального підприємства «Благоустрій».


У 22-річного черкащанина виявили наркотики

Поліцейські Черкаського районного управління поліції викрили 22-річного місцевого жителя, який займався незаконним збутом наркотиків.


У Смілянському коледжі майбутні технологи організували ярмарку смаколиків

Напередодні Дня працівників харчової промисловості, що відзначається у третю неділю жовтня, у Смілянському технологічному фаховому коледжі традиційно відзначили День технолога.


Смілян запрошують взяти участь у відкритому мапатоні

Відкритий мапатон: Digital Cherkasy оголошують в області з 25 жовтня до 20 листопада. Це – унікальний захід, що зробить Черкащину ще більш туристичною та доступною


Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП, в якій постраждали 4 людей

Автопригода сталася 13 жовтня близько 20:30 години вечора у Кам’янці. На місці аварії поліцейські попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля Mersedes рухаючись вулицею Шевченка


Рятувальники звільнили ніжку дитини з металевої пастки

15 жовтня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшо повідомлення про те, що у Черкасах дворічний хлопчик, через необачність, засунув ногу в отвір металевої лавки.


У мікрорайоні Богдана Хмельницького хочуть збудувати між будинками новий центр і реконструювати «АТБ»

АТБ планують реконструювати і добудувати, а поруч збудувати дозвіллєвий центр. Відповідний проєкт змін до детального плану території оприлюднено у газеті «СМІЛА» №39 (1291) від 29 вересня 2021 року та на офіційному сайті Смілянської міської ради.


На одній із вулиць не розминулися мікроавтобус і мотоцикл

На вулиці Чигиринська у Черкасах не розминулися мотоцикліст та мікроавтобус. Повідомлення про аварію надійшло в диспетчерську екстренки вчора о 15:17.


На Черкащині зафіксували третій випадок отруєння грибами

Обласний центр контролю та профілактики хвороб проводять моніторинг отруєнь дикорослими грибами у Черкаській області.