Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 7 жовтня


Комісія рекомендуватиме виділити смілянам матеріальну допомогу на суму 135 тисяч гривень

Під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста


Суд визнав недійсним договір на будівництво обласного центру екстреної медичної допомоги

За позовом обласної прокуратури суд Черкаської області визнав незаконним рішення тендерного комітету про визнання переможцем конкурсу товариства з обмеженою відповідальністю, а також визнав недійсним договір підряду


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 7 жовтня


В Україні вивчать питання організації дистанційного навчання

Державна служба якості освіти розпочала вивчення питання щодо організації освітнього процесу в школах, які перейшли на дистанційне навчання.


Патрульні допомогли чоловікові, якому стало зле на воді

Сьогодні, близько 4-ї ночі патрульні роти з обслуговування водних об’єктів отримали повідомлення про те, що одному з чоловіків на яхті стало зле та він потребує термінової медичної допомоги.


Два міста Черкащини змагаються за звання найвпізнаванішого в Україні

Найцікавіше, найпривабливіше, найсимволічніше місто нашої держави нині обирають українці. Черкаси та Умань також беруть участь у національному відборі «Місто України»


На Черкащині впіймали браконьєра, який застрелив самку плямистого оленя

6 жовтня у вечірній час єгер мисливського господарства почув постріл з нарізної зброї поблизу села Домантове Золотонського району.


Завдяки уважним односельцям поліцейські виявили крадія

Місцеві мешканці звернули увагу, що безробітний односелець почав витрачати великі суми. Звідки у нього гроші, ніхто не здогадувався, проте, поведінка чоловіка людям видалася підозрілою.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 7 жовтня