Величезну кількість книг отримали бібліотеки Сміли (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 27 січня


У боротьбі зі снігом: «Комунальник» розчищає Смілу від заметів (Фото)

Для оперативного реагування та своєчасного очищення міста від снігових заметів, посипки доріг та тротуарів під час ожеледиці, комунальне підприємство «Комунальник» працює на повну силу.


Смілянські вчителі поділились з колегами родзинками викладання предметів

Нещодавно вчителі школи №3-колегіуму Інна Галета, Лідія Онученко та Олена Хлівна провели майстер-класи для своїх колег, під час яких поділились своїми методичними родзинками викладання


Черкащани, у яких встановлене електроопалення, отримають компенсацію від держави

Громадяни, у яких встановлене електроопалення, отримають компенсації від держави. На це уряд спрямував 1,4 мільярда гривень.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 27 січня


Депутати виділили кошти на лікування та ухвалили рішення про оптимізацію чисельності міської ради

На засіданні сесії міської ради розглянули питання щодо комунальної власності Сміли. Так, депутати списали з балансу багатоквартирні будинки, дали згоду на передачу в оренду комунального майна


Через погодні умови на Черкащині зросла кількість ДТП

Через погіршення погодніх умов медики екстренки Черкащини лише за сьогодні вже 4 рази виїжджали надавати допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних подіях.


На комісії погодили розташування об’єктів виїзної торгівлі у Смілі

27 січня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання комісії з питань контролю за роботою торгівлі, громадського харчування та побуту.


Найбільше рентної плати черкащани сплатили минулоріч за спеціальне використання води

Платники податків Черкащини протягом 2020 року до бюджетів Черкаської області сплатили 169,6 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами.