Шановні жителі Смілянщини!

Щиро вітаю Вас зі світлим і радісним святом яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє – Різдвом Христовим!


Дорогі жителі Смілянщини!

Щиро вітаю вас зі світлим та радісним святом Різдва Христового!  Нехай Різдвяна зірка зігріє своїм теплом кожну домівку, кожну родину.


Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас з Новим, 2021 роком та Різдвом Христовим!

Це радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива і душевного тепла, надії. Бажаємо всім щастя, натхнення, здійснення професійних планів, особистих бажань, усіх мрій та задумів, міцного здоров’я на довгі роки.


Дорогі сміляни! Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік 2021-й вже став повноправним господарем на нашій землі. У ці святкові дні наші серця сповнюються особливими бажаннями та сподіваннями, планами та мріями.


Шановні жителі Ротмістрівської громади та Смілянщини!

Щиро вітаю вас з Новим, 2021 роком та Різдвом Христовим! Бажаю міцного здоров’я, здійснення мрій, добра та радості в родинах.


Шановна Березняківська громадо! Дорогі жителі Смілянщини!

Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! 2020-ий, що приніс нам чимало випробувань, вже став історією. Та все ж давайте подякуємо йому за здобутки, спільно реалізовані плани, окреслені завдання.