На проєкти Громадського бюджету виділять кошти (Відео)


Під час риболовлі потонули двоє чоловіків (Відео)


У Черкасах 24-річний онук вчинив домашнє насилля над своєю бабусею

2 січня черкаські поліцейські та роти ТОР патрульної поліції отримали повідомлення, що з вікна одного з будинків на вулиці Нарбутівська жінка просить про допомогу.


Понад півтисячі дітей у Ротмістрівській ОТГ отримали подарунки від сільської ради

Цьогоріч педагогічні колективи закладів освіти Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади доклали усіх зусиль, щоб організувати дітям безпечні та веселі новорічно-різдвяні свята.


На міжнародному конкурсі обрали найкраще фото Черкащини

В українській частині найбільшого у світі міжнародного фотоконкурсу історико-культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» обрали найкраще фото Черкаської області.


У Черкасах під час ДТП травмувався нетверезий водій

У вихідні на вулиці Благовісна у Черкасах автомобіль Mercedes-Benz E200 зіткнувся з припаркованим на узбіччі авто Opel Zafira.


Уряд скасував пільговий тариф на електроенергію для населення

З 1 січня 2021 року змінено ціни на електричну енергію. Постановою Кабінету Містрів України від 28 грудня 2020 р. № 1325 скасовано пільговий тариф на електроенергію – 0,9 грн за 1 кВт/год


2020 рік на Черкащині став найтеплішим за усю історію метеоспостережень

Атлантичне тепло, яке активізувалося ще наприкінці грудня, продовжує утримувати свої позиції над Європейським континентом.


Скільки коштуватиме участь у пробному ЗНО для черкащан?

5 січня розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Зважаючи на епідемічну ситуацію, цьогоріч кожен учасник зможе взяти участь лише в одному тестуванні


На Черкащині чоловік зберігав вдома арсенал зброї

Правоохоронці Уманського відділення поліції виявили у жителя села Паланка гранату, зброю, яку чоловік зберігав вдома.